| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
GÖLMARMARA'NIN YGS BAŞARISI
GÖLMARMARA'NIN YGS BAŞARISI
Gölmarmara Kaymakamı Cafer Sarılı, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 3 ve 4 puan türünde il birincisi, YGS-5 puan türünde ise il üçüncüsü olduklarını bildirdi.
Gölmarmara İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Dağdelen'i makamında kabul eden Sarılı, Dağdelen'den ilçenin YGS başarısına ilişkin bilgi aldı.

Sarılı, burada yaptığı açıklamada, YGS'de ilçe olarak il genelinde önemli bir başarıya imza attıklarını ifade ederek şöyle dedi: "Gölmarmara ilçesi olarak, YGS puan türlerine göre hazırlanan ilçe sıralamalarında YGS-3 ve YGS-4 puan türünde il birincisi, YGS-5 puan türünde ise il üçüncüsü olduk. İlçemizde uyguladığımız Gölmarmara Başarıyı Arttırma Projesi (GÖLEBAP) meyvelerini vermeye başladı. İlçemizde eğitim alanında yükselen bir başarı trendi var. Bu başarının yakalanmasında emeği geçen yöneticilerimize, fedakârca görev yapan öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerini tebrik ediyorum. Bu başarı kollektif çalışmanın ürünüdür."

Başarılarını katlamayı hedeflediklerini dile getiren Sarılı, aynı başarıyı önümüzdeki ay yapılacak LYS ve SBS'de yakalamak istediklerini söyledi.

Kategori : Eğitim
Tarih : 5/6/2013 21:41
Hit : 3013




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 5

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I