| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
YENİ OSMANİYE KÖYÜNDE KAFKAS ŞENLİĞİ
YENİ OSMANİYE KÖYÜNDE KAFKAS ŞENLİĞİ
Saruhanlı İlçesine bağlı Yeni Osmaniye köyünde, bu yıl 12.'si yapılan "Geleneksel Bahar Pikniği ve Kafkas Şenliği" coşkuyla kutlandı.
Köydeki mesire alanında düzenlenen etkinliğe Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve protokolün diğer üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte, Manisa ve Yalova'dan gelen Kafkas Dernekleri Halk oyunları ekibi birbirinden güzel Kafkas oyunları sergiledi. Şenlikte, vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Manisa Valisi Daşöz, burada yaptığı konuşmada bayramların, festivallerin ve hıdrellezlerin insanları bir araya getiren, gönülleri buluşturan güzel günler olduğunu belirterek şöyle dedi: "Bu birlik ve beraberlik büyük milletimizin ne kadar köklü bir geçmişe sahip olduğunu, Balkanlardan, Kafkaslardan, Ortadoğu'dan, ne kadar büyük bir coğrafyada hüküm sürdüğünü bizlere en güzel şekliyle gösteriyor. Bugün modern Türkiye Cumhuriyeti de bu büyük milletin mirasçısı ve devamı olarak aynı birlik, beraberlik ruhunu en güzel şekliyle ortaya koyuyor. Bundan dolayı büyük Türk kültürünün içerisinde ki her rengin, her farklılığın bir zenginlik olduğunu hepimiz bilmeliyiz."

Etkinlikte konuşan Milletvekilleri ve protokolün diğer üyeleri, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, düzenlenen etkinliğin önemine işaret etti. Programda, konuşmaların ardından Kafkas oyunları ve gösterileri devam etti.

Kategori : Güncel
Tarih : 5/6/2013 22:27
Hit : 3156




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 10

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I