| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
PROF.DR. HOCADAN, ESKİ ÖĞRENCİSİ BAŞHEKİME ZİYARET
PROF.DR. HOCADAN, ESKİ ÖĞRENCİSİ BAŞHEKİME ZİYARET
Uzun yıllar Ege Üniversitesi'nde Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanlığı yapan ve yüzlerce öğrenci yetiştiren Profesör Doktor Münir Büke, memleketi Salihli ilçesinde aynı zamanda eski öğrencisi olan Başhekim Gökhan Gürsoy'u ziyaret etti.
Prof. Dr. Münir Büke'yi, Salihli Devlet Hastanesi'nde Başhekim Uzman Dr. Gökhan Gürsoy ve Hastane Müdürü Adem Arslan karşıladı. Ege Üniversitesi mezunu Başhekim Gürsoy eski hocasını, Prof Dr. Münir Büke ise eski öğrencisini görmenin mutluluğunu yaşadı.

Prof. Dr. Münir Büke, "Salihli doğumlu olmama rağmen bugüne kadar Hastanesi'ni ziyaret etmek nasip olmadı. Merhum eski başhekim Erol Türkoğlu sınıf arkadaşımdı. Hep davet etse de gelemedim. Bana hep Salihli Devlet Hastanesi'ni anlattılar ama ben bu kadar modern ve donanımlı bir hastaneyi hayal bile edemezdim. Dünden bugüne Salihli Devlet Hastanesi'ne hizmet eden, emeği geçenlere teşekkür borçluyum. Ama öğrencim geldiğinden buyana hastanede yapılan değişikliklerde mükemmel. Öğrenciyken de takdir ettiğim bir öğrencim olan Gökhan Gürsoy'un, bundan sonra da çok başarılı işlere imza atacağına güvenim tam" dedi.

Kategori : Sağlık
Tarih : 5/7/2013 17:22
Hit : 2177




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 17

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I