| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
MANİSA'NIN EN TEMİZ KÖYÜ TERZİLER KÖYÜ
MANİSA'NIN EN TEMİZ KÖYÜ TERZİLER KÖYÜ
Selendi ilçesine bağlı Terziler Köyü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğü tarafından Manisa'nın en temiz köyü seçildi.
Bu gurur verici başarıyı köylü olarak ekip çalışmasına borçlu olduklarını kaydeden Terziler Muhtarı İsmail Ekim, kirazı ile adından sıkça söz ettiren köyün "En temiz köy" unvanına kavuşmasının herkesi mutlu ettiğini söyledi.

Muhtar Ekim, "Tüm köy olarak imece usulü bir temizlik çalışması başlattık. Evlerimizin hepsini boyadık. Okulumuzda, camimizde yapılması, onarılması gereken ne varsa onları yerine getirdik. En önemlisi, biz bunları yaparken başta Almanya, Fransa, İspanya, Kore gibi ülkelerden olmak üzere 9 ayrı ülkeden köyümüzü iki yıldır ziyaret eden öğrencilerle el ele verip bu hazırlığı yapmamızdı. Bir nevi uluslararası bir temizlik kampanyası gerçekleştirdik" dedi.

"En temiz köy" seçilen Terziler halkını ilk kutlayan ise, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ oldu. Muhtar İsmail Ekim'i arayıp kutlayan Özdağ, "Manisa?mızın en temiz köyü seçilip Türkiye genelinde ilimizi başarıyla temsil ettiniz. İnanıyorum ki bundan sonraki yıllarda başarılı çalışmalarınızla Türkiye çapında da derece yapacaksınız. Temizlik ve çevre konusundaki duyarlılığınızdan ve başarılarınızdan dolayı Terziler Köyü Muhtarı olarak sizi, azalarınızı ve tüm köy halkını kutluyorum" dedi.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 5/9/2013 09:55
Hit : 3688




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 73

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I