| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Alaşehir'e Yeni Eğitim Yuvası
Alaşehir'e Yeni Eğitim Yuvası
Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, İl Özel İdaresi ile hayırsever iş adamı Selahattin Barutçuoğlu'nun katkılarıyla mevcut Alaşehir Anadolu Lisesi Bahçesine 18 derslikli Zuhal-Selahattin Barutçuoğlu Anadolu Lisesi ek bina açılışına katıldı.

Düzenlenen törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ile Alaşehir protokolü, hayırsever iş adamı Selahattin Barutçuoğlu?nun kızı Semra Görgülüoğlu ve öğrenciler katıldı.


Törene rahatsızlığı dolayısıyla katılamayan hayırsever iş adamı Selahattin Barutçuoğlunun adına konuşan damadı Özcan Görgülüoğlu, "Kayın pederim Selahattin Barutçuoğlu bu açılışa katılmayı çok arzulamıştı. Ancak rahatsızlığından dolayı doktorlar izin vermediği için katılamadı. Sizlere onun selamını getirdim. Okullarımız insan hayatının en önemli aşamasıdır. Çocuklarımız okullarda öncelikle Atatürk ilke ve inkılaplarına, Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ailesini, vatanını seven ve daima yükseltmeye çalışan, vatanına ve milletine karşı sorumluluklarını bilen öğrenciler yetiştiren kurumlardır. Bu alanda yaptığımız yatırımlardan dolayı çok mutluyuz." dedi.


Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "Zuhal- Selahattin Barutçuoğlu Anadolu Lisesi ek binası 18 derslikli. Ek binanın yapımı için hayırsever Selahahttin Barutçuoğlu tarafından 500 bin TL, İl Özel İdaresi tarafından da 701 bin Tl harcanıp, toplam 1 milyon 201 bin Tl'ye mal olmuştur." şeklinde konuştu.


Öğrencilerle birlikte çok büyük bir sevgi yaşadıklarını belirten Vali Halil İbrahim Daşöz, "Bir okul geleceğin mutlu Türkiye'si, öğrencilerin her birisinin kocaman bir dev yürekli olması demektir.Hayırseverimiz bu topraklardan başlayan yolculuğunda zaten geleceğe en büyük yapılacak yatırımın okul olduğunu görerek, bu alanda yatırım yapmışlar.Daha öncede hayırseverimiz tarafından Yeniköy'de Yeniköy İlköğretim Okulu'nu da yaptırttığınızı biliyoruz. Hayırseverimizin bu unutulmayacak örnek davranışı herkese iyi bir örnek oluşturuyor. Hayırseverimizin çalışmaları herkese iyi bir örnek olmasını diliyorum."dedi.


Konuşmasından sonra Vali Daşöz, rahatsızlığından dolayı törene katılamayan hayırsever iş adamı Selahattin Barutçuoğlu adına kızı Semra Görgülüoğlu ile Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'a hizmetlerinden dolayı plaket verip, Zuhal- Selahattin Barutçuoğlu Anadolu Lisesi ek bina açılışını yaptı.


Açılıştan sonra sınıfları gezen Vali Daşöz, öğrencileri, okullarını yaptıran hayırsever iş adamı Selahattin Barutçuoğlu'nu hiç unutmamalarını, bayramlarda özel günlerde kart postal göndermelerini söyledi.


Kategori : Eğitim
Tarih : 12/17/2012 23:14
Hit : 1826




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 17

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I