| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ'NİN GURURU
ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ'NİN GURURU
Selendi Anadolu Öğretmen Lisesi, YGS'de Manisa genelinde ilk 3'e girerek ilçeyi gururlandırdı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şehirli de, tüm öğretmenlere karanfil vererek teşekkür etti.
2005 yılında yatılı olarak 58 öğrenci kabul ederek eğitim öğretime başlayan okul, şu anda toplam 150 yatak kapasitesi ile 2 yüz öğrenciye yatılı ve gündüz olmak üzere karma eğitim veriyor. Eğitimci kadrosunda bazı branş öğretmenlerinin eksikliği yaşanan okulda, her şeye rağmen öğrencilerinin başarısı ilçe halkı tarafından da taktirle karşılanıyor. 2005 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçen okulda başarının bir geleneğe dönüştüğünü ilçe halkı tarafından dillerden düşmüyor. Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile aynı binayı paylaşan okul, birçok zorluklardan geçerek bu yıl yapılan YGS sınavında YGS 3 ve 4'de il bazından ilk 3?e girdi.

Genel ortalamada ilk 6'da olan okulun öğretmenleri İlçe Mili Eğitim Müdürü Muhammet Şehirli tarafından karanfille ödüllendirildi. Okulun bu başarıyı yakalamasında birçok zorluğa göğüs geren başta öğrenciler, Okul Müdürü ve yardımcıları ile fedakarca zamanlarını okula tüm zamanlarını bu öğrencilere ayıran öğretmenleri kutlayan İlçe Mili Eğitim Müdürü Şehirli, "Başarısını her geçen arttıran okulumuz, YGS?de göğsümüzü kabarttı. Öğrenci, idareci ve öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

Okul Müdürü Fatih Yeşilkula da, "Bizim okulumuzda birlik ve beraberlik, öğrencilerimizin çalışkanlığı başarıyı getiriyor" diye konuştu.

Kategori : Eğitim
Tarih : 5/10/2013 05:52
Hit : 3536




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 14

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I