| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SOMA'DA 2. TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
SOMA'DA 2. TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
Ak Parti Soma İlçe Teşkilatı Kadın Kolları ile Gençlik Kolları'nın organize ettiği 2. Toplu Sünnet Şöleni büyük coşkuyla gerçekleştirildi.
Ak parti Manisa Milletvekili Recai Berber'in de katıldığı şölen mehter takımı eşliğinde Cengiz Topel Meydanı'ndan Bülent Ecevir Parkı'na kadar yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. Burada devam eden şölene Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber'in yanı sıra Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, Ak Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Ömer Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Sultan Çoban, Gençlik Kolları Başkanı Erol Saygılı, Avdan Belediye Başkanı Sabır Tuna, partililer, aileler ve vatandaşlar katıldı. Geçtiğimiz yıl 19 çocuğu sünnet ettiren Ak Parti, bu yıl da 23 çocuğu sünnet ettirdi.

Programda konuşma yapan Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, bu tip organizasyonların gerçekleştirilmesinin kolay olmadığını belirterek, "Artık Soma İlçe Teşkilatı birçok Ak parti teşkilatı gibi artık rüştünü ispat etmiş, çalışmalarını her alanda çok güzel bir şekilde sürdüren bir teşkilat. Bu da başarı örneklerinden bir tanesi. Ak Parti olarak son 10 yıldır gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimi alanında geçmişte olmayan imkanları seferber ettik. Esas önemli olan da budur, Onları geleceğine hazırlamaktır. Türkiye artık bir takım ağırlıklarından kurtuluyor. Türkiye'de artık Ak Parti iktidarını eleştiren doğru ve yanlış bir takım uygulamalarımızı beğenmeyen insanlar bile geleceğimizden daha fazla umutludur. Geçmişe göre geleceğimizin daha aydınlık olduğunu herkes biliyor. Onun için biz bu uğurda çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

"TÜRKİYE'DE SİYASİ PARTİLER, AYNI ZAMANDA BİRER SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜDÜR"

Ak parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Ak Parti Türkiye genelinde 21 milyonu aşkın seçmeni ile hem en büyük siyasi parti olma özelliğine sahip, hem de 8,5 milyon üyesiyle de Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olma özelliğine sahip. Bizler siyasi faaliyetlerimizin yanında sivil toplum örgütü olarak bir takım sosyal sorumluluklarımızın da olduğu düşüncesindeyiz. Bugünkü şölen de bu anlamda bir sosyal sorumluluk projesidir. Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirerek 19 çocuğumuzu sünnet ettirmiştik. Bu yılda 23 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Şölenimize destek veren herkese şükranlarımızı sunuyor, geleneksel hale gelmesini temenni ediyoruz." dedi.

BAŞKAN ERGENE, "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Belediye Başkanı Hasan Ergene ise gerçekleştirilen şölenin Ak Parti ailesinin birlik ve beraberliğinin en güzel göstergelerinden biri olduğunu kaydederek, "Biz büyük bir aileyiz ve birbirimize samimiyet ile bağlıyız. Bağlı olunca böyle güzel işlere de imza atmak kolay oluyor. İnşallah peygamberimizin sünnetine uydukları gibi onun yolunda ayrılmadan ömürlerine devam ederler." dedi.

Konuşmaların ardından Manisa Şehzadeler Mehteran ekibi güzel bir gösteri ile katılımcılardan büyük alkış aldı. Sonrasında gerçekleştirilen takı merasiminde ise katılımcılar sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler takdim etti. Etkinlik yemek ikramları ile sona erdi.

Kategori : Sağlık
Tarih : 5/11/2013 20:44
Hit : 880




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 13

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I