| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
BİMEKS'İN 78. MAĞAZASINI ARINÇ AÇTI
BİMEKS'İN 78. MAĞAZASINI ARINÇ AÇTI
Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden Bimeks'in, Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki 78. mağazasını açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı.
Türkiye'nin dört bir yanında yeni mağazalarını açmaya devam eden Bimeks'in Manisa'daki 3. mağazası Turgutlu Pekdemir AVM'de hizmete girdi. Yeni mağazanın açılış kurdelesini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç keserek, hayırlısı olsun temennisinde bulundu. Her geçen gün binlerce çeşit ürünle hizmet veren Bimeks'in açılışına vatandaşların da ilgisi yoğun oldu.

Açılışa özel indirimli ürünlerden almak isteyen Turgutlu halkı, mağazayı doldurdu. Türkiye'nin her ilinde en az bir mağaza açmayı hedefleyen Bimeks, 260 metrekarelik satış alanında Turgutlulu vatandaşlara hizmet verecek. Sözlerine Anneler Günü kutlayarak Başlayan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak en mutlu günlerimizden birini yaşıyoruz. Türkiye'de 78. Manisa'da 3. mağazamızı açtık. Bimeks olarak hedefimize ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu hedef 2015 itibariyle Ülkemizin tüm illerinde ve büyük ilçelerinde Bimeks olması şeklinde. Şuan da yaklaşık 160-170 mağaza açma hedefimiz var. Turgutlu Manisa'mızın önemli ilçelerinden. Biz gittiğimiz her yerde en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın en iyi göstergesi de vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve taleplerinde görülüyor. Açılışımıza yoğun ilgiden dolayı Turgutlu halkına teşekkür ediyorum. Bimeks olarak hem açılışta hem de açılıştan sonra uygun fiyatlarla halkımıza hizmet ediyoruz" dedi.

Kategori : Teknoloji
Tarih : 5/12/2013 20:19
Hit : 3573




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 28

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I