| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SOMA'DA GENÇLİK HAFTASI COŞKUSU
SOMA'DA GENÇLİK HAFTASI COŞKUSU
15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 31. Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları Soma'da başladı.
Cengiz Topel Meydanı'nda ilçede bulunan okulların 1. Bilim Sanat ve Gençlik Festivali stantlarının açılmasıyla ilk gün etkinlikleri gerçekleştirildi.

İlk olarak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile etkinlikler start aldı. Hafta açılış törenine Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul öncesi öğrencilerinin Sevgi adlı resim faaliyetlerine katılan Kaymakam Abdülkadir Karataş ve protokol mensupları, öğrencilerle birlikte resim yaptılar.

MÜZİK DİNLETİLERİ İPTAL EDİLDİ


Çelenk töreni sonrasında 1. Bilim Sanat ve Gençlik Festivali okul stantlarının açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Kaymakam Abdülkadir Karataş, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısını milletçe esefle kınadıklarını belirterek, "Saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar dileriz. Buruk bir şekilde başlayan Gençlik Haftasında tören ve festival etkinlikleri içinde konser ve müzik dinletileri iptal edildi" dedi.

Kategori : Güncel
Tarih : 5/16/2013 13:01
Hit : 714




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 91

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.03 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I