| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KOŞMAZ, AKHİSAR TİCARET BORSASI STANDINI ZİYARET ETTİ
KOŞMAZ, AKHİSAR TİCARET BORSASI STANDINI ZİYARET ETTİ
Bülent Koşmaz ve Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, Ekoloji İzmir 4. Organik Ürünler ve Olivtech 3. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı'nda yer alan Akhisar Ticaret Borsası'nın standını ziyaret etti.
TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz ve Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, zeytin ve zeytin üreticilerinin buluşma noktası olarak görünen Ekoloji İzmir 4. Organik Ürünler ve Olivtech 3. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı'nda yer alan Akhisar Ticaret Borsası'nın standını ziyaret etti.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi'nin desteğiyle organize edilen Ekoloji İzmir 4. Organik Ürünler ve Olivtech 3. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı'nın açılışı yapıldı. 16-19 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda 15 yabancı olmak üzere 257 katılımcı yer aldı. TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Meclis Başkanı Bahattin Alkın, Yönetim Kurulu Üyeleri Şerif Şerifoğlu, Zekeriya Kemanlı, Meclis Üyeleri Oktay Dağlı ve Kazım Ertürk ile bir araya geldi.

Akhisar'ın zeytin ve zeytinyağı üretiminde markalaşma yolunda hızlı adımlar attığını belirten TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, "Akhisar her anlam da ülkemizin hızla gelişen ilçelerinden bir olma özelliğini taşıyor. Eskiden Akhisar denince akıllara tütün üretimi gelirdi. Tütün üretimin düşük seviyelerde olması ile yeni arayışlara giren Akhisarlılar, bu anlamda da büyük bir başarı öyküsüne de imza attılar. Türkiye'de zeytin ve zeytinyağı üretiminde söz sahibi olmayı başardılar. Burada markalaşma çalışmalarına önem vermek gerekiyor. Bir ürünün marka olması, o ürünün değerini kat ve kat artırıyor. Akhisar zeytini ülkemizin her evinde sofralarda yer alır hale geldi. Bu çalışmalarda da oda ve borsalarımızın gayretini görüyoruz. Akhisar'ımız zeytiniyle, köftesiyle ve de süper lig de başarı ile mücadele eden futbol takımıyla Türkiye'nin her bölgesinde yaşayan halkımızın gönlüne girmeyi başaran bir ilçemiz. Ben bu vesile Akhisar Ticaret Borsası'nın yeni başkanı Alper Alhat ve ekibini kutluyor, yeni dönemde de kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

KOŞMAZ'A AKHİSARSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ


Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat ve Meclis Başkanı Bahattin Alkın, TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz'a özel olarak hazırlatılan Akhisarspor formasını hediye etti. Akhisar'ın zeytinde bir çok dünya devi ile rekabet edecek seviyeye ulaştığını söyleyen Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, "TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, değerli büyüğümüz Bülent Koşmaz ağabeyimizi standımızda görmek bizleri son derece mutlu etti. Yeni oluşan ekibimizle birlikte Akhisar'ın tanıtımı için projelerimiz hayata geçirmeye başlıyoruz. Zeytin, Akhisar'ımızın en önemli ürünü. Bu ürünü sadece ülkemiz sofralarına değil, dünya sofralarına ulaştırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kategori : Ekonomi
Tarih : 5/17/2013 07:39
Hit : 1324




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 15

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I