| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AK PARTİLİ ÇERÇİ, BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞI İÇİN DEMİRCİ'DE
AK PARTİLİ ÇERÇİ, BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞI İÇİN DEMİRCİ'DE
AK Parti Manisa eski milletvekili, büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için ilçelerde nabız yoklayan Mehmet Çerçi, Demirci ilçesinde partililerle toplantıya katıldı.
Mehmet Çerçi, büyükşehir belediye başkan aday adaylığı ile ilgili gerek teşkilatlardan, gerekse de Manisalılar'dan büyük destek gördüğünü söyledi.

Dr. Mehmet Çerçi, ilçe gezilerine devam ediyor. Büyükşehir belediye başkan aday adaylığı ile ilgili ilçe teşkilatlarının nabzını tutan Çerçi, üç gün boyunca Saruhanlı, Gölmarmara, Köprübaşı, Demirci ve Ahmetli ilçelerinde istişareler yaptı. 5 ilçenin tamamında ilçe başkanlarının başkanlığında teşkilatın her kademesindeki partilerle bir araya gelen Çerçi, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergeni de makamında ziyaret etti.

İlçelerde teşkilat binalarında düzenlenen toplantılara eski il başkanları Ramiz Şiyak ve Zülfikar Gürcan, parti yöneticilerinden Hüseyin Çambel, Abdullah Mergen, Arif Alkan ve eski belediye meclis üyesi İsmail Taşkıran da Çerçi'ye eşlik etti.

Mehmet Çerçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının yerel seçimler öncesinde parti tabanıyla istişarelerde bulunmak olduğunu söyledi. Yapılan istişareler sonucunda büyükşehir belediye başkan aday adaylığı konusunda karar vereceğini söyleyen Çerçi, "Şimdiye kadar 8 ilçemizde ziyaretler ve toplantılar düzenledik. Aldığımız tepkilerin çok olumlu olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Teşkilatlarımız, birlik ve beraberlik içinde seçimlere gitme konusunda kararlılıklarını ifade ettiler. Manisa?nın hak ettiği hizmetleri alması konusunda güçlü bir iktidarla, güçlü bir belediye yönetimine teslim edilmesi noktasında görüş bildiriyorlar. Teşkilatın sesi bizim için önemlidir. Manisa?nın bütün ilçelerindeki ziyaretlerimizin ardından, haziran ayının ortalarında aday adaylığı için kesin kararımızı vereceğiz. Gerek teşkilatların, gerekse de Manisalıların bizlere verdiği destek, kentimize hizmet noktasında heyecanımızı arttırmıştır" dedi.

Kategori : Siyaset
Tarih : 5/18/2013 21:19
Hit : 3393




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 4

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I