| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KULA'DA TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI
KULA'DA TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI
"Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında ülke Tübitak Bilim Fuarlarından birisi Kula Atatürk Ortaokulunda düzenlendi.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) arasında imzalanan, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında ülke Tübitak Bilim Fuarları düzenleniyor. Bu fuarlardan birisi de Kula Atatürk Ortaokulunda düzenlendi.

Atatürk Ortaokulu bahçesinde düzenlenen Bilim Fuarının açılışını Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan yaptı.

Fuar kapsamında 4 öğretmenin danışmanlığında öğrencilerin hazırladığı biri birinden güzel 35 proje sergilendi. Fuardaki projeleri gezen ziyaretçiler, fuar alanını ve projeleri çok beğenerek öğrencileri tebrik etti.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Adem Sümen, yaklaşık 2,5 aylık bir süre zarfında projelerin yapıldığını ifade ederek, "Okulumuzun 5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencilerinin yapmış olduğu bu projelerin hazırlanma sürecinde öğrencilerimiz yoğun bir grup çalışması yaparak gerçek anlamda birlikte çalışma, işbirliği vb. davranışları edindiler. Fuar alanının ve projelerin hazırlanmasında emeği geçen herkese, özellikle proje hazırlamada istekli olan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu fuarların proje hazırlama konusunda ülkemizde var olan yapılamaz algısının kırılmasına da yardımcı olacağı kanaatindeyim" dedi.

Kategori : Eğitim
Tarih : 5/18/2013 21:24
Hit : 962




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 9

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I