| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SELENDİ BEYPINAR CİRİT TEMSİLCİMİZ
SELENDİ BEYPINAR CİRİT TEMSİLCİMİZ
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu'nun 2013 faaliyetleri arasında yer alan "Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası"nda Manisa'yı Selendi Beypınar Atlı Cirit Takımı temsil edecek.
Vali Muzaffer Ecemiş cirit sahasında Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor müdürlüğü organizatörlüğünde yapılan ön eleme müsabakalarına, Beypınar Atlı Spor Kulübü, Zafer Atlı Spor Kulübü, Selendi Atlı spor Kulübü ve Birlik Atlı Spor Kulübü Manisa'yı temsil hakkını elde edebilmek kıyasıya yarıştı. 40 dakikalık 2 devre halinde oynanan müsabakalara ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. 2 gün süren eleme müsabakalarının ilk gününde Selendi Beypınar ile Birlik Atlı, Selendi Atlı Cirit Takımı ile de Zafer Atlı Cirit Takımı karşılaştı. Rakiplerini yenen Selendi Atlı ve Beypınar takımları finale yükseldi. Uşak Bölgesi Hakemi Hüseyin Yılmaz'ın yönettiği 35 derecelik sıcak havada oynanan final maçında rakibi Selendi Atlı Cirit Kulübü'nü 51-10 yenen Beypınar Atlı ekibi, 2 gün süren yarışların birincisi olarak Türkiye Şampiyonasında Manisa'yı temsil etme hakkını elde etti. İlk yarısı da 24-0 bitti. 7 den 70'e tüm Selendili vatandaşların seyrettiği müsabakalar sonunda tüm takımlar ayakta alkışlandı.

Türkiye Şampiyonasına gitmeyi hak eden Selendi Beypınar Atlı Spor Kulübü Başkanı ve Kaptanı Nazlım Damar, cirit sporunun kendilerine kahramanlık ruhu aşıladığını belirterek, "Rakip takımların oyuncularını centilmence maç yaptıkları için kutluyorum. Ön elemede rakiplerimizi eledik. İnşallah Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında başarılı olup şampiyon olarak Manisa'ya döneceğiz dedi. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nafiz Ekim ise 2 gün süren müsabakalarda centilmence maçlar oynandı. Türkiye şampiyonasına gidecek takım Manisa'yı en iyi şekilde temsil ederek inşallah ilimizi ve ilçemizin ismini şampiyon olarak duyuracaklar" dedi.

Kategori : Spor
Tarih : 5/19/2013 22:18
Hit : 4139




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 25

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I