| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ
SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ
Soma Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) seçimleri, güzel bir rekabet havası ve geçmiş yıllara oranla büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
İki liste ile gidilen seçimlerde Hakan Işık ve ekibi, 7 Meslek Grubundan 5'ini toplam 400 oyla kazandı. Cem Doğan ise, 354 oy alsa da sadece 2 Meslek Grubunu kazanabildi.

Soma iş dünyasının üzerinde uzun zamandır kulisler yapıp heyecanla beklediği Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri gerçekleştirildi. Sabah erken saatlerde Ticaret Odası'nda kurulan sandıklarda oy kullanma işlemi başladı. Saat 17.00'ye kadar devam eden oylamada adaylar da gün boyu bire bir markaj yaptı. Seçimlerin galibi 400-354 gibi bir farkla Hakan Işık ve ekibi oldu. Özellikle Işık ve ekibinin sıkı markajı ve birebir çalışmaları sayesinde seçimlere katılma oranı geçen yıllara göre bir hayli yüksekti. Tatlı bir rekabet havası içinde geçen seçimlerde 7 Meslek grubundan 5'ini Hakan Işık ve ekibi kazandı. Cem Doğan ise sadece 2 Meslek Grubunda seçim kazanabildi.

BAŞKAN CUMARTESİ GÜNÜ BELLİ OLACAK

Yapılan seçimin kesinleşmesinin ardından Soma Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeliği Disiplin Kurulu Üyeliği ve Genel Kurul Delegesi Seçimleri ise 25 Mayıs 2013 Cumartesi günü Oda Hizmet Binasında saat 13:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacak.

Kategori : Ekonomi
Tarih : 5/21/2013 19:52
Hit : 1564




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 36

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I