| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ALAŞEHİR DEVLET HASTANESİ'NE TEŞEKKÜR PLAKETİ
ALAŞEHİR DEVLET HASTANESİ'NE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Manisa Valiliği, "Kardeş Okul, Kardeş Kurum Projesi" kapsamında Alaşehir Devlet Hastanesi'ne, Fatih İlköğretim Okulu'na katkıları nedeniyle teşekkür plaketi verdi.
Hastane - okul kardeşliği kapsamında Alaşehir Devlet Hastanesi, Fatih İlköğretim Okulu'nu kardeş kurum seçti ve okulun eğitim - öğretim kalitesini artırıcı destekler sağladı. Kardeş okul kapsamında yaptığı çalışmalardan dolayı hastaneye teşekkür plaketi verilmesi kararlaştırıldı. Teşekkür plaketini Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz adına Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Yılmaz, Alaşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Başhekim Op. Dr. Aydın Er'e takdim etti.

Plaket töreninde konuşan Fatih İlköğretim Okulu müdürü Mustafa Yılmaz, "Manisa Valiliği tarafından başlatılan 'Kardeş Okul, Kardeş Kurum' projesi kapsamında Alaşehir Devlet Hastanesi tarafından okulumuzun eğitim öğretim kalitesini artırıcı çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalarından dolayı tüm hastane yöneticileri ve personeline teşekkür ediyoruz" dedi.

Alaşehir Devlet Hastanesi yöneticisi Aydın Er, "Kardeş okul olarak belirlenen Fatih İlköğretim Okulu için kurumu olarak yapabileceğimiz çalışmaları belirledik. Bu kapsamda okulumuzda doktorlarımız tarafından ortopedi muayeneler, ağız ve diş sağlığı taraması, ücretsiz diş fırçası dağıtımı, 7 ve 8. sınıflar için ergenlik sorunları gibi konularda bilgilendirme seminerleri yapıldı. Bundan sonra elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Okul Müdürü Yılmaz, konuşmaların ardından teşekkür plaketini Vali Daşöz adına Hastane Yöneticisi Başhekim Dr. Er'e takdim etti.

Kategori : Sağlık
Tarih : 5/22/2013 20:50
Hit : 3399




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 43

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I