| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SİYASET AKADEMİSİNİN KONUĞU; ESENLER BELEDİYE BAŞKANI
SİYASET AKADEMİSİNİN KONUĞU; ESENLER BELEDİYE BAŞKANI
Salihli ilçesinde AK Parti İlçe AR-GE Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Siyaset Akademisi'nin konuğu, İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu oldu.
Parti lokalinde AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile gençlik ve kadın kolları üyelerinin katıldığı parti içi eğitim seminerinde Tevfik Göksu şehirlerin yenilenmesi konularında bilgi vererek, İstanbul gibi büyük bir metropolde belediye başkanlığı yapmanın avantajları ve dezavantajlarını anlattı.

Göksu, "İstanbul'un büyük bir ilçesi olan Esenler'in belediye başkanıyım düşünün bir kere İstanbul gibi büyük bir metropolün ilçesinde belediye başkanlığı yapıyorsunuz. Bunun artıları ve eksileri de mutlaka olacaktır. Biz eksileri artıya çevirmenin çalışmalarını yapıyoruz. Manisa Büyükşehir yasası kapsamına alınarak 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde büyükşehir belediyesi statüsünde faaliyetlere başlayacak. Salihli'de büyükşehrin önemli bir ilçesi. Bu nedenle büyükşehir olmasının avantajlarından yararlanması lazım. Biz şehirlerimizi AK Partili belediye başkanları ile buluşturursak hizmet yönünde önemli ilerlemeler olur aksi takdirde bulunduğunuz ilçe hizmet yönünden geride kalır. AK Parti'nin Esenler'deki oy oranı yüzde 68'dir. Bu konuma gelirken Fatih Sultan Mehmet'in söylediği iki kelimeyi uygulayarak geldik. Bir şehrin 7 temel tanımı vardır. Şehirler ruhu olan mekanlardır. Üzerinde yaşanan değil, içerisinde yaşanan bir ruhu taşımaktadır" dedi.

Kategori : Siyaset
Tarih : 5/23/2013 20:17
Hit : 704




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 9

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I