| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
GÖLMARMARA 2. GELENEKSEL FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI
GÖLMARMARA 2. GELENEKSEL FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI
Gölmarmara Kaymakamlığı tarafından 251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında düzenlenen, Geleneksel Fotoğraf Yarışması'nın 2.'sinin sonuçları belli oldu.
Gölmarmara ilçesinin tarihi ve doğa güzelliklerini tanımak ve tanıtmak amacıyla düzenlenen "Gölmarmara 2. Geleneksel Fotoğraf Yarışması" sonuçları belli oldu. Dört ay süreli olarak başvurular sonucunda, seçici kurul tarafından yarışmaya gönderilen 168 eser değerlendirmeye alındı. Kurul tarafından yapılan açıklamada birinci değerlendirmede yarışma kural ve amaçlarına uygun olmayan fotoğraflar elendi. Değerlendirmeler sonucunda halk kategorisinde Nazım Dürek'in eseri birinciliğe layık görüldü. Latife Taylan ikinci, Nejat Gündüç ise üçüncü oldular. Öğrenci kategorisinde Betül Küçükköstepe'in fotoğrafı birinciliğe layık görülürken, Engin Karakülah ikinci, Yılmaz Özçubukcu ise üçüncülüğü elde etti.

Mansiyon ödülü alanlar isimlerin ise; Turgut Bulgurcu. N. Furkan Pala, Yunus Tan, Zafer Karakülah Zerrin Turan Ruhsan Ercan olduğu açıklandı.

Gölmarmara Kaymakamı Cafer Sarılı, yaptığı açıklamada, "Düzenlediğimiz bu yarışma ile Gölmarmara ilçemizi daha iyi tanıtma amacındayız. Yarışmada birbirinden güzel fotoğraflar gönderildi. Yarışmaya 40 kişi katıldı ve 168 resim gönderildi. Yarışmaya katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Kategori : Kültür Sanat
Tarih : 5/23/2013 20:55
Hit : 2873




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 2

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I