| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AK PARTİ SALİHLİ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI
AK PARTİ SALİHLİ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI
Ak Parti Salihli İlçe Teşkilatı'nın İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, parti binasında yapıldı.
Toplantıya, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Hüsnü Aslan, İl Yönetim Kurulu üyesi Zafer Ekinci, İl Ekonomi İşler Başkanı Salih Fulcun, belde belediye başkanları, İlçe Teşkilatı yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, divan toplantısındaki konuşmasında, "Bir olalım, diri olalım, birlik olalım. Davamıza sahip çıkalım. Salihli kamuoyunun vebalini almış durumdayız. Şu süreçte ülkenin gelmiş olduğu durum çok güzel. Salihli AK Parti olarak biz de duruşumuzu sergileyeceğiz. 2 yıldır ciddi bir emek harcadık. Bu çalışmaların hepsinin karşılığını almak istiyoruz. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim" dedi.

İl Sekreteri, Başkan Yardımcısı Hüsnü Aslan ise, "İlçede ne sıkıntı varsa bunların çözülmesi bu toplantıların yapılış amacıdır. Seçim sürecinde nelerimiz eksik onları görmemiz lazım. Çalışmaları mutlaka yapalım. İlçe dayanışmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Hukuki İşleri Başkanı Tevfik Karayağız da, "Mahalle, köy ve kasabalardaki sorunları öncelikli olarak ele almamız lazım. En büyük hedefimiz, misyonumuz Salihli Belediyesi'ni almaktır ve Salihli halkına hediye etmektir. 10 yıldır milletimiz bize inandı. 7 seçimde de milletimiz bizim yanımızda durdu. Desteklerini devam ettirdi. 10 yıllık hizmetimizde alan el değil, veren el olduk. Bu teşkilatın neferleri olmaktan hepimiz sonuna kadar gurur duymalıyız. Önümüzde şu anda Belediye seçimleri var. AK Parti'nin inşallah bayrağını 29 Mart 2014'de belediyenin önüne asacağız. Salihli hep rüzgara karşı koşan bir atlet konumunda oldu. AK Partili Belediyelerle tanışan ilçelerimiz hedeflerine ulaşırken, Salihli 10 yıldır geri kalıyor. İnşallah önümüzdeki dönemde kalp birliği, birlik beraberlik içersinde hedefe doğru emin adımlarla yürürüz diye düşünüyorum" dedi.

Kategori : Siyaset
Tarih : 5/30/2013 23:10
Hit : 877




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 15

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I