| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SOMASPOR'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI
SOMASPOR'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI
Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Somasporlu yöneticiler, takımı şampiyon yapan Teknik Direktör Bahadır Özgen ile yola devam kararı aldı.
Özgen'in direktifleri doğrultusunda iç tansferde 11 futbolcuyla anlaşan yönetim, dış transferde ise 6 yeni fuybolcu ile anlaşmaya vardı.

2012-2013 Sezonunda takımın başında teknik patron olarak başlayan Bahadır Özgen, altıncı hafta Muradiye Belediye spor maçından sonra görevi Atilla Özcan'a devretmişti.

Somaspor, Atilla Özcan'la Manisa Süper Amatör Küme A Grubunu lider tamamlamış, play-off maçlarında alınan mağlubiyetler sonrasında tekrar takımın başına Bahadır Özgen'i getirmişti. Bahadır Özgen'li Somaspor, zor olan iki karşılaşmayı da kazanıp Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkmayı başarmıştı.

Somaspor yönetimi, aldığı kararla Bölgesel Amatör Lig'de Soma'lı taraftarlarında çok sevdiği Bahadır Özgen ile devam kararı aldı.

Somaspor'un genç Teknik Direktörü Bahadır Özgen gelecek sezonla ilgili plan ve programı içeren bir çok konuya açıklık getirdi. Bahadır Özgen, "İlk önce bana güvenen Soma Kömür İşletmeleri Genel Müdürümüz Ramazan Doğru ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. 2012-13 sezonunun başında Somaspor camiasında hedef küçülmez. İlk olarak Süper Amatör Küme'de şampiyon olup kulübümüzün olması gerektiği yer olan BAL'da ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz demiştim. Bulunduğumuz konum gereği bunu gerçekleştirdik. Bu sezon ki hedefimiz ise, kendimizi misafir olarak gördüğümüz Bölgesel Amatör Lig'de sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyip 1994 senesinde yaşanan profesyonel havayı Soma halkına tekrar yaşatmaktır" dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

2012-2013 Manisa Süper Amatör Küme ve Play-Off maçlarını şampiyon olarak tamamlayan ve 2013-14 sezonunda BAL'da mücadele edecek olan Somaspor, İç transferde 11, dış transferde ise 6 futbolcuyla anlaştı. Siyah-Beyazlılar iç transferde Levent Aktuğ, Ömercan Aslan, Gökay Yiğit, Kaleci Melih Aydın, Levent Holinar, Cemal Elver, Çağdaş Çevik, Mert Tuğ, Adem Baygül, Kaleci Ali ve Metin Şengül ile anlaşmaya vardı.

SOMASPOR'UN YENİ TRANSFERLERİ

Somaspor'un Futbol Şube sorumlusu Hakan Demirkol, takıma kazandırılan yeni futbolcular hakkında bilgi verdi. Demirkol; futbolcular hakkında şunları anlattı:

ŞAKİR BOZLAR: Yenişehir Belediyespor, forvet arkası, Bursaspor altyapısından yetişen, Futsal Milli takımda oynamış BAL'da 41 maçta 29 gol atan, futbolda 10 numara tabir ettiğimiz asist ve gol özelliği olan, 1990 doğumlu, BAL ve 3. Lig'den bir çok takımın takımın istediği, ancak Somaspor ve Bahadır hocayı tercih eden hocanın izlediği yetenekli oyuncu.

ALİ TAYFUN AKBEY: Forvette pivot santrafor oynayan, Edremit Belediyespor'un BAL'a çıkmasında en önemli futbolculardan biri olan Tayfun, körfezin gol kralı olarak yönetim ve hoca tarafından izlenerek takıma kazandırılmıştır. O da Şakir gibi Bursaspor alt yapısından yetişmiş, 1990 doğumlu hırslı ve mücadaleci bir santrafordur.

MEHMET KAYA: Balçova Belediyespor. Oynadığı son üç sezonda bal liglerindeki takımları 3. lige çıkaran orta sahada çok yönlü mücadeleci takım oyununu iyi oynayan takımı yönlendiren 1985 doğumlu hırslı bir oyuncu.

MEHMET SELÇUK ADAŞ: Balçova Belediyespor. Balçova takımının 3.lige çıkmasında Mehmet Kaya gibi en etkili faktörlerden birisi Selçuk. Müthiş sol ayağının yanında hırslı ve hem kanatta hem orta sahada oynayabilen gol yollarında attığı goller ve asistleriyle takımın değişmez oyuncusu 1985 doğumludur.

ERDAL AKSOY: Balikesir Belediyespor. Somaspor alt yapısından yetişen Erdal güçlü fiziği, her iki ayağını kullanması ve asist gol özelliğine sahip olması özellikleridir.orta sahanın her bölgesinde oynayabilen Erdal Soma için büyük kazançtır. 1989 doğumlu olup Soma'da ikamet edip, Somaspor'a yıllar sonra gelmesi onun için bu sene ekstra motive kaynağıdır. Bu sene Somaspor'un hedefe giderken önemli ayaklarından biri olacaktır.

ŞEFİK HAKAN YENEN: Mudanyaspor Solbek. O da Şakir ve Ali Tayfun gibi Bursaspor alt yapısından yetişip Alanyaspor profesyonel takımına geçen sezon başı transfer olmuştur. Fazla forma şansı bulamayan Hakan, BAL takımlarından Mudanyaspor'a devre arasında transfer olmuş ve bütün maçlarda oynamıştır. Solbek ve sol ön oynayabilen Hakan, 1992 doğumlu olup hırslı ve mücadeleci oyun anlayışına sahiptir.

Kategori : Spor
Tarih : 6/4/2013 22:03
Hit : 1245




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 24

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I