| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KÖPRÜBAŞI YARI FİNALE ADINI YAZDIRDI
KÖPRÜBAŞI YARI FİNALE ADINI YAZDIRDI
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün, düzenlediği futbol turnuvasında, Kula İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile karşılaşan Köprübaşı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü karşılaması, Köprübaşı takımının 3-1 galibiyeti ile sonuçlandı
Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında 1-0 geriye düşen Köprübaşı İlçe Müdürlüğü takımı, maçtan kopmayarak ilerleyen dakikalarda ağırlığını koymayı başardı ve ilk yarıyı 1 gol bularak beraberlikle kapattı.

İkinci yarıya ilk yarıdaki oynunundan daha farklı bir oyun sergileyerek başlayan Köprübaşı İlçe Müdürlüğü takımı, motivasyonunu yüksek tutarak 2. golü buldu ve öne geçti. Çekişmeli geçen maçın ilerleyen dakikalarında Kula İlçe Müdürlüğü'nün ataklarınına kontra atakla karşılık veren Köprübaşı, sona doğru 3. golünü de bularak rahat bir nefes aldı. Disiplinli oyunundan vazgeçmeyen ve son anlardaki taktiksel oyuncu değişiklikleri ile maçı 3-1 kazanarak yarı finale adını yazdırdı.

Bir önceki yılın turnuva şampiyonunu eleyerek bütün dikkatleri üzerine çeken ve turnuvudaki diğer takımlara gözdağı veren Köprübaşı İlçe Müdürlüğü takımı, hedefinin kupa olduğu mesajını da verdi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ali Demir, "Turnuvadaki başarılı oyunundan dolayı takımımızı ve oyuncularımızı tek tek tebrik ediyorum" dedi.

Kategori : Spor
Tarih : 6/6/2013 16:27
Hit : 2418




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 7

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I