| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BAŞKANI FİKRET ORMAN MANİSA'DA
BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BAŞKANI FİKRET ORMAN MANİSA'DA
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman kongre öncesinde Manisa'daki Beşiktaşlı delegelerle buluştu.
Son dönemde Gezi Parkı protestolarında Beşiktaş'ın taraftar grubu 'Çarşı'nın attığı tezahüratları ve açtığı pankartları değerlendiren Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Çarşı gurubu olaylara renk katıyor. Son Gezi Parkı olaylarında sempati oluşturdular. Artık Fenerliler, Galatasaraylılar da Beşiktaşlı oldu" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman kongre öncesinde Manisa'daki Beşiktaşlı delegelerle buluştu. Ufuk Mangal'da düzenlenen buluşmada Manisa Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Barış Kartal ve yöneticiler katıldı.

"YÖNETİME GİRMEYİN' DİYE BASKI YAPIYORLAR"

Kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, "Bazı insanlarımızın hırsları zekalarının önüne geçiyor. Yönetim kurulunda çalışan arkadaşlarımıza bile gidip ?Yönetime girmeyin' diye baskı yapıyorlar. Bu ahlaksızlıktır. Bunlar doğru şeyler değildir. Onunu içinde olabildiğince kimseyi rahatsız etmeyecek bir şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Haftaya Çarşamba günü açıklayacağız. Benim için en önemli olan kısmı şudur. Uyumlu çalışacak, bireysel kariyer değil Beşiktaş'ta hizmet edebilecek arkadaşlar alacağız. Beşiktaş'ın dertleri çok. Siz zannetmeyin ki bir sene içerisinde her şeyi çözdük. Biz bir sene içinde sadece nefes aldık. Daha önümüzdeki üç sene ve özellikle bir sene çok zor geçecek. Feda diyoruz ya yani. Ben son 10 aydır, Cumartesi-Pazar dahil bir gün bile izin yapmadım. Üzerimde çok ağır bir yük var. Şu günlere gelebilmemizin üç tane temel sebebi var. Namuslu, dürüst ve hiçbir haram olmadan çalıştığımız için Allah'ın yardım ettiği bir güç var. İkincisi Beşiktaş camiası çok büyük bir camia ve taraftarlarımızın kongrelerimizde bize sahip çıktığını düşünüyorum. Üçüncü itibariyle de biz çok çalışıyoruz. Daha da yapacağımız çok işimiz var. Beşiktaş'ta her şey bir problem. Tabiri caizse bir örnek veriyorum, bizim elimizde 10 tane parmak var. Piyanoda da 100 tane tuş var. Bazı yerler hep boş kalıyor. Bizim hızlı çalışıp farkı kapatmamız lazım" diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanlığı'ndan istifa eden Tamer Kıran'ın moralinin bozuk olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Orman, Kıran'ın mevcut yönetimde yer alıp almayacağının 12 Haziran'da netleşeceğini kaydetti.

"ÇOK YALAN VAR"

Kongre sürecinde bir çok bilgi kirliliğinin olduğuna dikkat çeken Başkan Orman, "Maalesef bizim genel kurul üyelerimiz ve taraftarlarımız da buna inanıyorlar. Özellikle sosyal medyada oluşan bu hiç alakası olmayan yalan haberler devamlı olarak yapılıyor. Taraftarlarımız da buna maalesef inanıyor. Taraftarlarımızın da yalana inanma derecesi çok fazla. Bunlar zaman içerisinde yönetimler üzerinde tehdit oluşturup o tehditle beraber yöneticilerden menajerlerden para tahsiline ulaşan kitleler. İşleri sırf yalan ve iftira. İnsanları farklı tanıtıyorlar farklı şeyler yayıyorlar. Havaalanına başbakanı karşılamaya gittiğimi ama yolda lastiğimin patladığını, çok üzüldüğümü anlatan yalanlar atıyorlar. Bunlar bizim şahsiyetimizle işlerimizle onurlarımızla oynayacak şeyler. Bunlara itibar etmeyin" ifadelerini kullandı.

ÇARŞI VE GEZİ PARKI GÖSTERİLERİ

Gezi Parkı gösterilerinde Beşiktaş'ın taraftar grubu olan 'Çarşı'nın öne çıkmasıyla ilgili bir soru üzerine Orman, şöyle konuştu: "Çok renkliler ve çok yaratıcılar. Beşiktaş'ın inanılmaz bir renkleri olduğunu düşünüyorum. Tezahüratları, pankartları esprileri hep Beşiktaş'a renk katmıştır. Bizlerde bundan keyif alıyoruz. Gezi Parkı olaylarında da spor açısından çoğu insanın yapamadığını yaptılar. Artık Fenerliler ve Galatasaraylılar da Beşiktaşlı oldu. Öyle bir sempati var. Bütün kamuoyunun Beşiktaş'a sempatisi arttı. Yalnız hep söylüyorum; spor kulübünü yöneten başkan ve yönetim kuruluyuz. Siyasi olaylarla alakalı şeyler bizim işimiz değildir. Siyaset siyasetçilerin işidir. Biz bir spor kulübüyüz. Futbol, basketbol, hakem, voleybol, hentbol bunlar bizim işimiz. Bizi Beşiktaş taraftarı Beşiktaş kongre üyeleri siyaset yapmak için değil Beşiktaş'a hizmet etmek için Beşiktaş'ı şampiyon yapmak için seçtiler. Onun için spor harici konularda yorum yapmam. Gezi Parkı bizim semtimizin yanı başı. Olayların en çok olduğu yerler bizim semtimizde oluşuyor. Onun bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Tabi ki taraftar maç şiddet, çatışmalar bunlar bizim sporda görmek istemediğimiz şeyler. Açıkçası çok doğru bulmuyorum. Şiddet nereden gelirse gelsin doğru bulmuyorum."

GARSONLARDAN 'VEFA' JESTİ

Orman'ın konuşmasının ardından söz alan Manisa Beşiktaşlılar Derneği Onursal Başkanı ve Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Beşiktaş'ta artık feda dönemini bittiğini ve vefa döneminin başladığını dile getirerek, garsonların isimlik bölümüne yazdırdığı ?Vefa' yazılarını gösterdi. Konuşmaların ardından Orman'a Manisa ziyaretinden dolayı çiçek takdim edildi.

Kategori : Spor
Tarih : 6/8/2013 21:35
Hit : 5258




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 9

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I