| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ÇERÇİ, BÜYÜKŞEHİR DESTEK ARAYIŞLARI İÇİN SELENDİ'DE
ÇERÇİ, BÜYÜKŞEHİR DESTEK ARAYIŞLARI İÇİN SELENDİ'DE
AK Parti eski Manisa milletvekili Mehmet Çerçi, büyükşehir belediye başkan adaylığı için nabız yoklama çalışmalarına Selendi ilçesinde devam etti.
AK Parti Manisa İl Eski Başkanı Ramiz Şıyak ile birlikte geldiği Selendi'de İlçe Başkanı Muhammet Akcan ve partililer tarafından karşılanan Dr. Mehmet Çerçi, önce oda başkanları ile görüştü. Ardından partisinin ilçe teşkilatına geçen Çerçi, kalabalık bir partili gruba hitap etti.

Çerçi, konuşmasında şunlara değindi: "Bugün Selendi ilçemizde Ak Partili dostlarımızla bir araya geldik. Selendi'de esnaflarımızı ve dostlarımızı ziyaret ettik. Onlarla istişareler yaptık. Eski dostlarımızı ve partilileri görme fırsatımız oldu. Selendi her zaman kalbimizin köşesinde yeri olan bir ilçemiz. Milletvekilliği zamanımda buraya çok gelip gittim, yapılan çalışmalarda öncü olduk, çok hizmetler verdik. 4 yıl aktif siyasete ara verdim. Şimdi de siyasi mücadeleyi birlikte verdiğimiz arkadaşlarımıza ziyarette bulunduk."

Adaylık konusunda henüz verilmiş ve açıklanmış bir kararının olmadığını kaydeden Çerçi, "Manisa?da, ilçelerde, pek çok yerde pek çok dostumuz ve partili arkadaşlarımız bizleri bu göreve yakıştırdılar. Onların teveccühlerine teşekkür ediyoruz. Ancak biz bu kararları kendi başımıza vermeyiz. Bu konuda istişarelerimiz devam ediyor. Son olarak da sizlerleyiz. Sona bırakmak bizleri mutlu etti, çünkü burada gördüğümüz manzara bizleri sevindirdi. Her gittiğimiz yerde arkadaşlarımız bizlere kapılarını sonuna kadar açtı, kendilerine teşekkür ediyoruz. Yaptığım istişarelerde partililerimi dinleyip onlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyorum. Onların beklentilerini ve neler yapılabileceğini görüşüp dualarını aldım. İlçe ziyaretlerimizi Selendi ile tamamladık. Önümüzdeki günlerde Ankara?ya gideceğiz ve bazı görüşmelerimiz olacak. Ankara'dan döndükten sonra da kamuoyuna açıklamalarımız olacak" dedi.

Kategori : Siyaset
Tarih : 6/9/2013 17:52
Hit : 2645




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 45

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I