| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
TAYİNİ ÇIKAN SAVCI VE HAKİMLERE VEDA YEMEĞİ
TAYİNİ ÇIKAN SAVCI VE HAKİMLERE VEDA YEMEĞİ
Demirci ilçesinde görev yapan ve tayini çıkan savcı ve hakimlere veda yemeği düzenlendi. Yemekte savcı ve hakimlere teşekkür plaketi verildi.
Demirci Sabancı Öğretmen Evinde düzenlenen veda yemeği geniş katılımla yapıldı. Gecede bir konuşma yapan Demirci Cumhuriyet Savcısı Mahmut Akıncı, "Tayinleri çıkan Cumhuriyet Başsavcımız Fatih Arslan ve Hakimlerimiz Nezaket Arslan ve Cemil Akan ile birlikte sürekli çalışmak isterdim" diyerek duygu ve düşünlerini aktardı.

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ise yaptığı konuşmada, "Bugün Hükümet Konağındaki adliye ve kaymakamlık personeli ile birlikte veda yemeğinde bulunmak istedik. 4 yıldır hakikaten hükümet konağımızda birinci kattan girerken biz hep karşılaştık. Güne sizlerle birlikte başladık. Tabi bu dört yıl içerisinde tayini çıkan hakim ve savcı arkadaşlarımız oldu. Bugünde değerli Cumhuriyet Savcımız ve yine değerli Hakimlerimizi göndereceğiz. Kendilerine bundan sonraki yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Sağlık ve mutluluklar diliyorum. Tabiî ki bizler gün gelecek buralardan ayrılacağız ama geride kalanlara herhalde güzel bir şeyler yapılabildiyse o kalacak. Ben gözlem olarak şunu ifade edeyim. Bugüne kadar Demirci Adliyesinin adalet dağıtma noktasında vatandaşımızda en küçük bir sızlanma görmedim. Dolayısıyla belki bizler konuştuğumuz kişiler bakımından sahada daha çok bulunuyoruz bu konuda hiçbir söz duymadık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Hepimiz burada millete hizmet etmek için varız. Hepimiz halkımızın hizmetindeyiz. Dolayısıyla hizmeti sunarken işte bu şeyi yakalayabiliyorsak yani vatandaşımıza sunduğumuz hizmet olsun gerek idari hizmet olsun bulunduğumuz konuma göre vatandaşımız bundan memnunsa o zaman görevimizi yapmışız demektir. Arkadaşlarımızda bunu çok iyi şekilde yerine getirdiler. Adalet çok önemli. Adalet konusunun incinmemesi çok önemli. Mahkeme kapısına vardığında insanların burada verilecek adalet hizmetinde kuşkularının olmaması evet ben işte hakkımı aradım ve aldım veya alamayanlar içinde artık şeriatın kestiği parmak acımaz anlayışı hakim oluyorsa bu duyguyu vatandaş yaşıyorsa işte asıl olan budur adalet her şeyin başı. Bizler idareci olarak belki haksızlık yapabiliriz. Ama bizim yaptığımız haksızlık idari işler anlamında bitmeden hukuka aykırılık diyelim belki haksızlık doğru tabir olmayabilir bu hukuka aykırılığın düzeltileceği yer işte mahkeme o anlamda çok önemli. Kendilerine tekrar başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun."

Demirci Hakimi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Cemil Akan ise, "Bu geceyi tertip edenlere teşekkür etmek istiyorum. Bir yeri güzel kılan mekandan ziyade insanlardır. Bir yerin dağı suyu ve havası güzel olabilir ama ondan önemlisi insanlarının iyi olmasıdır. Ben çok güzel yerlerde de yaşadığımı biliyorum ama hiçbir zaman bu kadar iyi insanların olduğu bir ortamdan aldığım hazsı oralardan alamadım. Burada kaldığım dört yıl içerisinde çok güzel ortamlar yaşadım. Başta hakim ve savcı arkadaşlarımızla birlikte mesai arkadaşlarımızla dahil olmak üzere kendilerinden hiçbir zaman saygısızlık, hiçbir kötü düşünce ve hareket görmedim. Demirci'ye göreve gelirken ben buraya niye geldim dememe rağmen şimdi niye gidiyorum diyorum kendi kendime. Yeri görev yerlerimizde adaletin tecellisi adına elimizden ne geliyorsa yapacağız." diyerek duygularını belirtti.

Demirci Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Arslan da Demirci'ye ilk geldiklerinde Selendi yolu üzerinden geldiklerini kaydederek Demirci'ye alışmaların ilk zamanlar zor olduğunu belirtti. Arslan, "Demirci'yi mesai arkadaşlarımızla birlikte sevdik ve gecede emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından tayinleri çıkan Demirci Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Arslan ve Hakimler Nezaket Arslan ve Cemil Akan'a plaket takdim edildi. Gece yenilen yemekle devam etti.

Kategori : Güncel
Tarih : 6/14/2013 13:04
Hit : 2883




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 11

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I