| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SALİHLİLİ İŞ ADAMLARINDAN KUZEY IRAK GEZİSİ
SALİHLİLİ İŞ ADAMLARINDAN KUZEY IRAK GEZİSİ
Salihli Sanayici ve İş Adamları Derneği (SASİAD), Kuzey Irak'ın Erbil ve Süleymaniye şehirlerini kapsayan 2 günlük iş gezisi düzenledi.
Geziye Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STO) Başkanı Saim Türetken, iş adamları Özcan Ünlü, Haluk Kanıl, Yaşar Karakoç, Sakin Demir, Zeki Kanatçı, İlyas Akça ve SASİAD Genel Sekreteri İbrahim Tapcı katıldı.

Gezinin ilk gününde Erbil'de faaliyet gösteren Türk - Irak İş Adamları Derneği'ni (TİBİA) ziyaret eden Salihlili iş adamları, burada Kuzey Irak hakkında yatırım brifingi alarak fikir sahibi oldular. TİBİA sonrası Erbil'de faaliyet gösteren Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu ve Ticari Ateşeliğini ziyaret eden SASİAD üyeleri, Ticari Ateşe Sayer Erbil'den sektörleriyle ilgili Irak'ta yapılabilecek yatırım fırsatları hakkında bilgi aldı.

Ticari Ateşe Erbil, "Erbil, yatırım yapmak için çok iyi ve güvenilir bir yer. Ciddi yatırımcılar buralara sıkça gelip piyasa hakkında daha sağlıklı temeller atabilirler. Erbil'de her türlü sektörden iş yapma şansınız mevcut. Özellikle sanayi ürünleri, gıda ve tarım alanında ciddi ihtiyaçlar mevcut" dedi.

Salihli TSO Başkanı Türetken, gezi hakkında yaptığı açıklamada, "Gezimiz çok verimli geçti, özellikle Irak'a gelirken hepimizde az da olsa ön yargı mevcuttu. Lakin gelip gördüğüm manzara çok farklı, buralar çok huzurlu yerler çok rahat iş yapabilme fırsatlarını yakından gördük. Yaptığımız iş görüşmelerinde de buna şahit olduk. Çok yakında tekrar buraya gelerek yaptığımız görüşmelerimizi netleştireceğiz" diye konuştu.

Kategori : Ekonomi
Tarih : 6/14/2013 22:02
Hit : 1589




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 2

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I