| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KOCAÇEŞMESPOR'DA TÜRKKAN DÖNEMİ
KOCAÇEŞMESPOR'DA TÜRKKAN DÖNEMİ
Gelecek sezon Manisa 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan Salihli temsilcisi Kocaçeşmespor, teknik direktörlüğe Abdullah Türkkan'ı getirdi.
Geçen sezon teknik ve yönetimsel olarak çok basit hatalar yaptıklarını belirten Kocaçeşmespor Kulübü Başkanı Aziz Barak, "Yaptığımız bu hatalardan dersimizi aldık. Yeni sezonda bu hatalara düşmeyip şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Yaptığımız hizmet Salihli'nin gençleri içindir. Değerleri işadamlarımızı Salihli'deki tüm takımları desteklemeye davet ediyorum"dedi.

Oyuncu kadrosunu yakından tanıdığını belirten teknik adam Türkkan da, yeni sezonda yönetimle birlikte çok çalışıp eksik gördükleri yerlere ciddi oyuncular transfer etmeyi planladıklarını söyledi. Türkkan, "Fazla mesai harcayarak Kocaçeşmespor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız. Bana bu sorumluluğu veren kulüp başkanıma ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunarım. Bana güvenen camianın güvenini boşa çıkarmamak için var gücümle çalışacağım? diye konuştu.Kulüp Başkan Yardımcısı Enver Dağlı, ?Bir yerde başarı tek başına olmaz. Başarı bir ekip işidir. Biz de bu yıl güçlü bir yönetim oluşturup teknik heyet ve futbolcularımızla birlikte süper amatör kümeye çıkmayı planlıyoruz. Bu yolda göreve getirdiğimiz Abdullah Türkkan hocamıza sahada mücadele edecek olan futbolcularımıza ve bizleri maçlarımızda yalnız bırakmayacak olan taraftarımıza inanıyorum ve güveniyorum" dedi.

Asbaşkan Ahmet Gündüz ise; "Şampiyonluk yolunda elimizden ne geliyorsa yapacağız. Maddi manevi takımımızın arkasındayız. Yeni hocamıza görevinde başarılar diliyorum. İnşallah Kocaçeşmespor camiasına nice şampiyonluklar yaşatır" şeklinde konuştu.

Kategori : Spor
Tarih : 6/14/2013 22:22
Hit : 999




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 11

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I