| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SOMASPOR'DA YENİ SEZON TAKVİMİ BELLİ OLDU
SOMASPOR'DA YENİ SEZON TAKVİMİ BELLİ OLDU
Teknik direktörlük konusunda Bahadır Özgen ile yola devam eden ve sonrasında dış transferde 6 futbolcuyla anlaşan Somaspor, yeni sezon ilk etap çalışmalarına 12 Ağustos'ta Soma'da başlayacak.
İkinci etap çalışmaları için 23 Ağustos da Kızılcahamam Patalya Otel'de 11 gün kampa girecek olan Somaspor, burada oynayacağı 3 hazırlık maçından sonra 3. etap çalışmalarına Soma'da devam edecek.

Geçtiğimiz sezon Manisa Süper Amatör Küme'de başarılı olduktan sonra Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) terfi eden ve hedefini ?Soma'ya Profesyonel bir Kulüp kazandırmak' olarak belirleyen ve bu doğrultuda iddialı bir kadro kurmak için hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekipte, geçtiğimiz sezondan 13 futbolcu yeni sezonda da kadroda yer alacak.

"BU LİGDEN KORKMUYORUZ"

Takım hakkında bir açıklama yapan Teknik Direktör Bahadır Özgen, "12 Ağustos da topbaşı yapacağız. Dış transferde çok kaliteli futbolcularla anlaştık, transferlerimiz sürecek, bu isimleri de gelecek günlerde basına tanıtacağız. Bir süre Soma'da çalıştıktan sonra Kızılcahamam Patalya Otelde yeni sezon hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Bu ligden çekinmediğimizi ifade etmek istiyorum. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun verdiği büyük destek ile 3.Lige yükselmek için planlarımızı yapıyoruz." dedi.

Kategori : Spor
Tarih : 6/18/2013 13:05
Hit : 915




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 49

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I