| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AHMETLİ'DE BÜYÜK OPERASYON
AHMETLİ'DE BÜYÜK OPERASYON
Ahmetli ilçesinde, polis ekiplerinin çalışması sonucu yapılan iki ayrı baskında 30 bin 80 paket gümrük kaçağı sigara ve 1 kilo 72 gram esrar maddesi ile 2 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.
ESRAR OPERASYONU

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 1 kilo 72 gram esrar maddesi ile 2 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Ahmetli İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, S.Y. isimli şahsı yakalayıp gözaltına aldı. Şahsın üzerinde ve gösterdiği yerlerde yapılan aramalarda, 1 kilo 72 gram esrar ve 2 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan S.Y., sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Polis ekiplerinin çalışması sonucu 30 bin 80 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
 
Alınan bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren polis ekipleri, kamyon kasasında mercimek çuvalları arasında kaçak sigara nakledildiğini belirledi. İstihbaratın ardından Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Ahmetli İlçe Emniyet Amirliği ekipleri operasyon başlattı. Operasyonda kamyon kasasındaki mercimek çuvalları arasına zulalanmış durumda 30 bin 80 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Sigaraları İzmir'e götürdüğü öne sürülen T.Y. ve M.C. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahıslar, sorgulamanın tamamlanmasının ardından Turgutlu Adliyesi'ne sevk edildi.
Kategori : Güncel
Tarih : 6/21/2013 16:45
Hit : 3148




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 37

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I