| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KÖPRÜBAŞI ADD'DEN, MHP İLÇE TEŞKİLATI'NA ZİYARET
KÖPRÜBAŞI ADD'DEN, MHP İLÇE TEŞKİLATI'NA ZİYARET
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Köprübaşı Şube Başkanı Erol Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Ulutürk ve Mehmet Güner, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.
ADD heyetini, MHP İlçe Başkanı Rahmi Erdem ile yönetim kurulu üyelerinden Veli Süngü, Yaren Azışık, Mehmet Ceylan, Mustafa Ustacı ve Tayfun Aydın karşıladı. ADD Şube Başkanı Erol Şen, göreve yeni başlayan MHP İlçe Başkanı Erdem ile yönetimine başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan ADD Başkanı Şen, hükümetin açılım politikaları ve bu yöndeki faaliyetlerinin Türk Milleti'ni derinden yaraladığını öne sürdü. Şen, Taksim Gezi Parkı'ndan başlayan ve Türkiye'ye yayılan olayların da hükümetin 10 yıldır uyguladığı yanlış politikaların bir sonucu olduğunu söyledi.

MHP İlçe Başkanı Rahmi Erdem de, ADD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdem, hükümetin iç ve dış politikalarında çıkmaza girdiğini, ülkenin uçurumun eşiğine getirildiğini, bu yüzden planlı bir şekilde sürekli gündem değiştirildiğini ifade etti.

MHP ve ADD yetkilileri, Köprübaşı ve halkının sorunlarının çözümü konusunda ortak çalışma yapabileceklerini de kaydettiler.

Kategori : Siyaset
Tarih : 6/22/2013 20:00
Hit : 2986




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 326

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I