| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SARIGÖL HALK EĞİTİM'DEN ORTAK SERGİ
SARIGÖL HALK EĞİTİM'DEN ORTAK SERGİ
Sarıgöl ilçe merkezi ve köylerinde Halk Eğitim Müdürlüğü'nce yetişkinler için açılan kurslarda yapılan el emeği, göz nuru çalışmalar, Atatürk Ortaokulu'nda ortak açılan sergide beğeniye sunuldu.
Atatürk Ortaokulu'nda açılan yılsonu ortak sergisine Sarıgöl Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Savaş Muratoğlu ile çok sayıda davetli katıldı. Serginin açılışında bir konuşma yapan Halk Eğitim Müdürü Süleyman Yalçın, "Yetişkinlerin el becerilerini kazanmalarıyla kendilerine iş imkânı kurabilirler ve aile ekonomilerine katkı sağlayabilirler. Yıl boyunca açılan kurularlarımızda kursiyerlerimizin hazırlamış oldukları el emeği, göz nuru çalışmaları üç gün boyunca ilçe halkımızın izlemesi için sergiledik" dedi.

Yılsonu sergisinde, kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri Kaymakam Kıyıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muratoğlu tarafından verildi.

Halk oyunları gösterilerinin ardından, Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı tarafından serginin açılışı yapıldı. Davetlilerle birlikte gezilen yılsonu sergisinde, Kaymakam Kıyıcı, sergilenen çalışmalar hakkında kursiyerlerden bilgi aldı.

Kategori : Kültür Sanat
Tarih : 6/26/2013 21:19
Hit : 2537




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 8

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I