| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
BAYBATUR BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
BAYBATUR BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ve İl Başkan Yardımcıları Abdullah Polat ile Engin Yüksel, AK Partili Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı makamında ziyaret etti.
Kula Belediye Başkanlığına yapılan ziyarette İlçe Başkanı Nejat Gülmez ile AK Partili belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette Konuşan AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, "Kula'da gerek hükümetimiz gerekse belediyemiz tarafından yapılan hizmetleri basın yoluyla ve gelip yerinde görerek takip ediyoruz. Belediyemiz tarafından Kula'mıza yapılan hizmetler görülmeye değer İlçemiz için gece gündüz çalışan Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum" dedi.

Baybatur, sözlerine şu şekilde devam etti: "Biz Kula'ya her geldiğimizde yeni yeni eserler görmenin ve yeni yeni eserleri Kula'ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her sene Kula'ya hizmetler yapılıyor. Bu sene de birçok eser ve hizmetler yapıldı. Yine bizlerin ve belediye başkanımız yoğun gayretleri ile Kula'ya kazandırılan Kula Yunus Emre Kent Meydanı inşaatı da gördüğümüz kadarıyla hızla yükseliyor. Kent meydanının inşaatı tamamlandığında ilçemize çok büyük katkısı olacağı kanaatindeyim. Ayrıca Turizm açısından çok önemli olan Kula Volkanik Jeopark'nın Avrupa ve UNESCO Jeopark ağına katılmasıyla turizm kenti olma yolunda markalaşacak."

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "İlçemizde 4 yıl boyunca büyük yatırımlar ile tanıştı. Bugünkü gelinen noktada seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz sözlerin arkasında durarak projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Bununla yetinmeyerek yeni projeler üreterek daha yaşanabilir bir Kula için gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Aşkın, turizm kenti olma yolunda başlatılan çalışmaların başında gelen ve Türkiye'nin ilk Jeopark alanı olacak Kula Volkanik Jeoparkı'nın, 4 Eylül 2013 tarihinde Avrupa-Unesco Jeoparklar Ağı tarafından açıklanacak olan kesin üyelik kararının, Kula'nın ikinci Kurtuluş tarihi olacağını sözlerine ekledi.

Kategori : Siyaset
Tarih : 6/26/2013 21:23
Hit : 1197




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 41

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I