| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SERAMİKSAN'DA MİLLİ MESAİ
SERAMİKSAN'DA MİLLİ MESAİ
Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig temsilcisi Seramiksan Voleybol takımında milli heyecan yaşanıyor.
Seramiksan Bayan Voleybol takımının alt yapı oyuncularından olan Çağla Cinan 1998-1999 doğumlu sporcular arasında 2012-2013 sezonunda yapılan taramalar sonucu Ankara'da yapılacak olan milli takım kamp programına davet edildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu seçici kurullarında yer alan antrenörler tarafından seçmeler sonucunda Çağla Cinan Manisa ilinde milli daveti alan tek bayan sporcu oldu.

Seramiksan Alt Yapı Koordinatörü Kürşat Çetin: "Biz bu göreve geldiğimizi günden beri tek hedefe yönelik çalışıyoruz. O da alt yapımızdan yetenekleri oyuncuları Seramiksan ailesine ve Türk Voleyboluna kazandırmak. Yaptığımız çalışmalar sonucunda önümüzdeki yıllarda daha fazla oyuncumuz milli davet alacaktır. Oyuncumuzu ve ona destek olan ailesini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Seramiksan Spor Kulübü Asbaşkanı Burak Ersoy: "Biz alt yapımıza en az A takım kadar önem veriyoruz. Alt yapıda ki hocalarımızı tebrik ediyorum, kısa sürede başarılı takımlar ve hedefli oyuncular keşfettiler. Çağla Cinan yetenekli bir oyuncumuz ve uzun yıllar bu formaya ve milli formaya hizmet edecektir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

2013-20114 sezonunda Seramiksan Bayan Voleybol takımının istatistik antrenörü görevine getirilen Caner Atasever, 26 Haziran-08 Temmuz tarihleri Ankara'da yapılacak olan Küçük Kız Voleybol Milli Takımı İstatistik antrenörü olarak Ankara'ya davet edildi. 24 yaşındaki genç antrenörün milli davet alması Seramiksan Spor Kulübü yönetim kurulu üyelerini son derece memnun etti.

Kategori : Spor
Tarih : 6/30/2013 12:47
Hit : 1062




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 3

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I