| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
İmam Hatip Binası İçin 350 Bin TL
İmam Hatip Binası İçin 350 Bin TL
AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş yaptığı basın açıklamasında Ahmetli İmam Hatip Okulu binası arsa istimlak kamulaştırması için 350 Bin TL ödenek çıkartıldığının müjdesini verdi.
2012-2013 Eğitim-Öğretim dönemiyle birlikte hayata geçen 4+4+4 eğitim uygulamasında beliren derslik, ihtiyacına cevap verme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Özellikle katsayı engelinin ortadan kalkmasıyla tekrar açılan İmam Hatip Ortaokulları için bina ihtiyacı konusunda düğmeye basıldı. Yapılan gayretli çalışmalar neticesinde Ahmetli İmam Hatip Okulu da TBMM'de devam eden Plan - Bütçe görüşmeleri neticesinde bütçe aktarılması kararlaştırılan okullar arasında yer aldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş yaptığı basın açıklamasında Ahmetli İmam Hatip Okulu binası arsa istimlak kamulaştırması için 350 Bin TL ödenek çıkartıldığının müjdesini verdi.

Yurttaş; "4+4+4 eğitim sistemiyle okul ve yurt ihtiyacı ortaya çıktı. Milli Eğitim Bakanlığımızın ve İl Özel İdaremizin çalışmaları ile derslik ihtiyacını çözmeye çalışıyoruz. Plan- Bütçe görüşmeleri neticesinde şu an okul binası olmadığı için Ahmetli ilçemizde bulunan ve eğitim-öğretimine Kur'an Kursu bünyesinde devam eden Ahmetli İmam Hatip Okulu binası arsası kamulaştırması için 350 Bin TL ödenek çıkartıldı. Böylelikle bu okulumuzun okul ve yurt binası için gerekli en önemli aşamayı aşmış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreç içerisinde de ihtiyaç duyulan yerlerde okul ve yurt binası yapılması adına gayretli çalışmalarımız devam edecektir. Bütün okullarımızın derslik ve yurt ihtiyaclarını en kısa zamanda karşılayacağız. Tüm liselerimizde Fatih Projesi kapsamında "Akıllı Tahta" uygulamasına geçildi. Gelecegimizin teminatı olan genclerimizi ve cocuklarımızı en iyi sekilde yetiştirmek için ne gerekirse yapmaya hazırız. Hayırlı olsun" dedi.

Kategori : Eğitim
Tarih : 12/20/2012 22:20
Hit : 2778




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 6

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I