| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SOMA'DA DEV SOSYAL TESİS
SOMA'DA DEV SOSYAL TESİS
Soma Kömür İşletmeleri İşçileri Yardımlaşma Derneği tarafından Soma Belediyesi'nin katkıları ile ilçeye kazandırılacak olan dev sosyal tesisin temel atma töreni gerçekleştirildi.
Şoförler Odası altındaki 2 bin 100 metrekarelik alana yapılacak olan tesisin temel atma törenine Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup, Soma Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Ramazan Doğru, Soma Kömür İşletmeleri İdari İşler Müdürü Melike Doğru, Soma Kömür İşletmeleri Bölge Müdürü Haluk Evinç, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi Şube Başkanı Tamer Küçükgençay, Soma Kömür İşletmeleri İşçileri Dayanışma Derneği Başkanı Murat Kalın ve dernek yönetimi katıldı.

1 milyon 480 bin TL'ye mal olacak tesisin temeli kesilen kurbanlar ve yapılan duaların ardından Soma Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Ramazan Doğru ve Belediye Başkanı Hasan Ergene'nin butona basmaları ile atıldı.

ERGENE:"TESİS, BÖLGEYE CANLILIK KAZANDIRACAK"

Belediye Başkanı Hasan Ergene, "Soma'ya ekonomik anlamda büyük katkıları olan Soma Kömür İşletmeleri Soma'ya iz bırakmaya başlıyor. Adına yakışır bir şekilde Soma Kömür İşçilerinin kurduğu bir derneği marifeti ile şirketimizin de destekleri ve belediyemizle yakın işbirliği ile Soma'mıza mücevher gibi bir tesis armağan ediyorlar. Katkılarından ötürü başta Genel Müdürümüz Ramazan Doğru olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Soma'da yılda 800'e yakın çiftimiz evleniyor. Düğün yapmak için böylesi mekanlara ihtiyaç var. Burası sadece düğün için de kullanılmayacak. Her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerde istifade edebileceğimiz her şeyi ile tastamam bir salona kavuşmuş olacağız. Bu tesis burada da bir canlılık sağlayacaktır." dedi.

MODERN BİR TESİS OLACAK

Projesi Soma Belediyesi tarafından hazırlanacak sosyal tesis 2 katlı olarak Şoförler Odası altındaki 2 bin 100 metrekarelik alan üzerine Soma Kömür İşletmeleri İşçileri Yardımlaşma Derneği marifetiyle inşa edilecek. Üst katında Manisa'nın en büyük düğün salonu olacak. Düğün salonu özellikleri olarak; ses yalıtımı, akustiği uygun, merkezi ses ve ışık sistemi, konser ve konferansa uygun, yemekli düğün yapılabilecek şekilde asansörü olan, 900 metrekarelik modern düğün ve etkinlik salonu olacak. Ayrıca alt katında ise 600 metrekarelik alanı olan bir alışveriş merkezi, lokali, kuaförü, berberi olan çok amaçlı bir yer olacak. Bina önünde 50 araçlık otoparkı olan ve geniş bir yeşil alana sahip olacak.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 7/5/2013 19:53
Hit : 1277




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 55

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I