| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AK PARTİ GÖRDES'TE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
AK PARTİ GÖRDES'TE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
AK Parti Gördes İlçe Teşkilatı iftar yemeği düzenledi.
Gördes İlçe Teşkilatı iftar yemeğine Gördes İlçe Teşkilatı'nın yanı sıra AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Polat, İl Başkan Yardımcısı Necip Denktaş, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Esen, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Aydoğdu, AK Parti Manisa İl Genel Meclisi Üyeleri Süleyman Doruk, İlhan Türe, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Gördes İlçe Başkanı Ahmet Esen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada katılanlara teşekkür ederek, kurulduğu tarihten bu yana emeği geçen partililere teşekkür etti. Esen; "AK Parti 14 Ağustos 2001 yılında kuruldu o günden buyana AK Partiye Gördes'e hizmet etmiş, yönetiminde yer almış, belediye meclislerinde yer almış bütün arkadaşlarımızı davet ettik ve burada sizlerle burada olmaktan çok mutluyuz. Öncelikle bizlerin davetini kırmayarak bizleri onurlandırdığınız ve şereflendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah 2023 yıllarına hep beraber kovuşma dileğiyle tekrar her birerinize hoş geldiniz sefa getirdiniz, Ramazanlarınız mübarek olsun Allah tutmuş olduğunuz oruçları kabul eylesin" diye konuştu.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'da iftar yemeğinde bir konuşma yaparak, göreve geldiği tarihten bu yana Gördes'de yaptıkları hizmetlerle ilçenin makus tarihini değiştirdiklerini kaydetti. Belediye Başkanı Akyol yaptıkları hizmetlerin önemine işaret ederek Başbakan Erdoğan'ı ilçelerinde görmek istediklerini ifade ederek davet ettiklerini söyledi.

Başkan Akyol; "Başta il başkanımız olmak üzere katılan bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum. 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne ilçemizde teşkilatımıza partimize o günkü kurucu başkanlarımıza teşkilatımızın her kademesinde görev almış gönül dostlarımızı bugün burada bir araya getirmek istedik. Bu çekirdek kadro bu ekip Gördes'in makus tarihini kırdı. Elhamdülillah bugün Gördes'e Güneşli barajı yapılmış ise, Doğan Pınar göleti yapılmış ise,Gördes Güneşli kara yolu iyileştirme çalışması yapılmış ise, 20 yıldır göçebe olarak eğitimini sürdüren Gördes Anadolu Lisesi pansiyon binası yapılmış ise, 30 yıldır ilçemize yapılamayan TOKİ konutları yapılmış ise, kredi yurtlar yapılmış ise, elbirliği ile çalışmamızın eseridir. Kara yağcı göletinin ihalesi yapıldı. İnşallah önümüzdeki günlerde onunda temel atması gerçekleştirilecek maliye hizmet binası ihalesi yapıldı. Hepimizin dört gözle beklediği hastanemiz yapıldı. İnşallah il başkanımızın gayretleri ile başbakanımız sayın Recep Tayip Erdoğan'ı Gördes ilçesine davet edip inşallah açılışları hep beraber yapacağız.Sizler başardınız hedefe ulaştık diyelim önemli olan bu hedeften aşağıya inmemek birlik ve beraberlik içerisinde bu yolumuza devam ettik biz 4 yıldır hep beraber birlik beraberlik olarak bu çalışmalarımızı yürüttük. Biz yola çıkarken Ankara ile aynı dili konuşarak birlikte başaracağız diye çıktık. Ve başarılı oldu. Eğer belediye olmadan bu yatırımlar madem buraya geliyor idi ise AK Parti 2002 de iktidar oldu. Ama 2002 den 2009 yılına kadar bu yatırımlar Gördes'e gelemedi. Ancak bunları biz başardık ve hizmetleri ilçemize getirdik. Elhamdülillah biz verdiğimiz sözlerin % 99'sunu yerine getirdik. İnşallah bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece başaramayacağımız iş yok diyorum. Ben hepinize tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Akyol'un ardından AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur bir konuşma yaptı. AK Parti'nin kurulduğu tarihten bu yana başarılı seçimler geçirdiğini ifade eden Baybatur, teşkilatların kesinlikle rehavete kapılmamasını istedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur konuşmasında "Parti kurulduğundan bugüne kadar partinin çeşitli kademelerinde hiç durmadan görev aldık. İlçe başkanımız ve belediye başkanımız özellikle partinin kuruluşundan bugüne kadar görev almış arkadaşlarla iftar programı yapacağız dediği zaman inanın milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi ile Akhisar ilçemizde çeşitli programlarımız vardı. Ancak tabiri caiz ise elimizin tersiyle iterek direk Gördes'e gelme ihtiyacı istedik. Biz teşkilatımızda bir araya gelmek ve birlik beraberlik içinde olmak istiyoruz. Parti kurulurken hakikatten büyük sıkıntılarla kuruldu genel başkanımız ve başbakanımıza muhtar bile olmasınız dediler. Devamında iktidara gelirsiniz ama falancalar sizlere darbe ile tehdit ederler uluslar arası sermaye bu işe müsaade etmez sizleri alaşağı ederler dediler. Ama hamdolsun ki burada sizler gibi ihlâslı insanların çalışmalarıyla dualarıyla bugün AK Parti Türkiye de %50 üzerinde oy almış girdiği bütün seçimlerde galibiyet elde etmiş güçlü bir siyaset hareket haline gelmiş Allah'a ne kadar ham etsek ve sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Şunu belirtmek istiyorum sadece birlik ve beraberlik her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz en güçlü olduğumuz dönemler beklide bizlerin en zayıf olduğu dönemdir. Eğer rehavete kapılırsak geçmişte bu partiye emektarlık yapmış insanları görmez isek onları elimizin tersi ile iter isek selam vermez isek hal hatır sormaz isek iyi ve kötü günlerinde beraber olmaz isek o zaman tokat'ın geleceği gün anlamına gelir. İnşallah bu süreçte bu şekilde davranmadık ve davranmayacağız da davranmamamızda gerekiyor. Bugün taksimde olayları biliyorsunuz üç tane beş tane ağacı bahane ederek akıllarınca sandıkta galip gelemeyenlerin nasıl iktidarımızı başta sayın başbakanımız olmak üzere nasıl alaşağı etmek için İstanbul, Ankara sokaklarını terörize ettiklerini hepimiz gördük bunu burada başaramadılar ama Mısır'da başardılar. Oradaki kardeşlerimizi silahla, topla, tüfekle alaşağı etmeyi başardılar. 50 kardeşimizi namazda şehit ettiler. Yani bu şunu gösteriyor değerli arkadaşlarım bizler birlik ve beraberliğimizi muhafaza edersek bizler rızayı idareden ayrılmaz isek ve hizmet eder isek bizleri Allahın izniyle kimse yıkamaz. Ama nefsimizin hesabına düşersek ikbalimizin hesabına düşersek o zaman felaketin geldiği gündür. O zaman her an tokatı yiyeceğimizin gün anlamına gelir. Bu Gördes'teki teşkilatı kurulduğundan beri biliyoruz hakikatten bütün arkadaşlar gayretli çalıştılar. Bu dönemde de gayretli çalışıyorlar gayretli çalışan şuan bir ilçe başkanımız ve belediye başkanımız var. Biz çalışmalarımıza kat ve kat artırarak devam etmek zorundayız. Önümüzde 2014 genel seçimleri geliyor Manisa 17 tane ilçesi ve büyük şehirle beraber çok güçlü bir devlet yapılanması belediyecilik yapılanmasına sahip olacak bu süreçte biz Gördes'te geçen dönem yaşadığımız başarının üzerine koyarak hem ilçede hem ilde hemde ülkede başarı bekliyoruz" dedi.

Gördes Belediye Başkanlığı'nı yeniden AK Parti'nin kazanması gerektiğinin altını çizen Baybatur, Gördes'de AK Parti bayrağının dalgalanması gerektiğine işaret ederek konuşmasını şöyle sürdürdü; "2014 genel yerel seçimde Gördes'in semalarında AK Partinin bayrağını dalgalandırmak istiyorum. Gece gündüz çalışacağız sayın başkanımız Recep Tayip Erdoğan'a yük olmayacağız. Üzerinden yük alacağız ki mazlum milletin sıkıntılarında ellerini uzatacak bir devlet olalım. Dualarımızla ve desteklerimizde Başbakanımızın yükünü Belediyeleri kazanarak alacağız. Dualarımızla bu siyasi hareketi canımızla malımızla tabiri caiz ise destekleyerek çalışalım. 2014'de belediye seçimleri, arkasından Cumhurbaşkanlığı, arkasından da genel seçimlerde Manisalılar olarak Gördesliler olarak aynı başarıyı sağlayacağız. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."

İftar yemeğinin ardından İl Başkanı Baybatur ve beraberindekiler Gördes'den teravih namazının ardından ayrıldılar.

Kategori : Siyaset
Tarih : 7/15/2013 09:46
Hit : 2985




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 12

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I