| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SALİHLİ TSO YÖNETİMİ HİSARCIKLIOĞLU İLE BULUŞTU
SALİHLİ TSO YÖNETİMİ HİSARCIKLIOĞLU İLE BULUŞTU
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) yeni yönetimi, meclis üyeleri ve meslek komitelerinden oluşan bir heyetle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile tanışmak üzere Ankara'ya gitti.
Oda'nın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, ayrıca bir gün önce TOBB'un İkiz Kuleleri'nde gerçekleştirilen iftar yemeği ve Ege Bölgesi İstişare Toplantısı'na katıldı. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Meclis Başkanı Süleyman Oral ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel'in başkanlığındaki heyetle Ankara'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. Salihli heyetinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, heyetteki üyelerle tek tek tanışarak, meslekleri hakkında bilgiler aldı.

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, sıcak karşılama için Hisarcıklıoğlu'na teşekkür etti. Yeni meclisi oluştururken siyasi görüş ve etnik köken ayrımı yapmadıklarını belirten Yüksel, 36 meclis üyesi ve komite üyeleriyle seçim sloganları olan 'ortak akılla' yönetimi benimsediklerini anlattı. Her kesimi kucaklayan, Kula ve Selendi'nin de temsil edildiği bir STSO yönetimi oluşturduklarını ve siyaset üstü kalma konusunda kararlı davrandıklarını vurgulayan Yüksel, "Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın meclisinde 8 yıl görev yaptım. Salihli Belediye Meclisi'nde 10 yıldır görev yapıyorum. Biz konuşan bir meclis istiyoruz. Bütün partileri kucaklayan yapımızla, demokratik bir yönetim sergileyeceğiz." dedi.

TOBB ziyaretine, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Başkan Yardımcıları Günay Topkaya ve Taner Kalay, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Halil Necmi Çevik, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemalettin Tosun, Bayram Emir Yorguncu, Sabri Temel, Yunus Kaya, Mehmet Dalgıç ve Meclis Başkan Yardımcısı Ali Rıza Manav katıldı. Heyette ayrıca şu isimler yer aldı: Meclis Üyeleri Emin Yüksel, Ahmet Doğan, Zeynel Abidin Alpaslan, Ertan Erim, Mehmet Altıntaş, Hasan Kınık, Tamer Gür, Fatma Gökçe Taşdelen, Meslek Komiteleri Üyeleri Taliye Girgin, M. Ulvi Uysal, İsmail Adamcıl ve Genel Sekreter Levent Kılınçaslan.

Kategori : Ekonomi
Tarih : 7/15/2013 15:18
Hit : 1578




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 68

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I