| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SERAMİKSAN'DAN BİR YERLİ BİR YABANCI TRANSFER
SERAMİKSAN'DAN BİR YERLİ BİR YABANCI TRANSFER
Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig temsilcisi Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, bugün iki isme imza attırdı.
Kuğuların yeni transferleri Vakıfbank alt yapısından yetişen ve genç, yıldız milli takımlar forması giyen 1.87 boyundaki 18 yaşındaki orta oyuncu Beyza Arıcı ve geçtiğimiz 2 sezon Çanakkale Belediyespor forması giyen 22 yaşındaki 1.86 boyundaki pasör çaprazı Moldovalı Aliona Martiniuc oldu. Beyzar Arıcı Vakıfbank genç takımında mücadele ederken, Aliona Martiniuc Romanya'da başladığı profesyonel voleybol kariyerinde CS Piatra Neamt, CSU Targu Mures, CS 2004 Tomis Constanta formaları giydi.

Sponsor firma olan Seramiksan İdari Binasında gerçekleşen imza töreninde Seramiksan Spor Kulübü Başkanı Bülent Erkul ve Asbaşkan Burak Ersoy hazır bulundu. Seramiksanla sözleşme imzalayan Beyza Arıcı'nın ilk kez profesyonel ligde mücadele edecek, öte yandan Moldovalı Aliona Martiniuc Turgutlu'da forma giyecek ilk yabancı profesyonel sporcu olacak.

İmza töreninde konuşan Bülent Erkul, "Transferlerimize hocamızın raporu doğrultusunda devam ediyoruz. Bugün aramıza katılan Aliona ve Beyza gerçekten yetenekli, genç oyuncular. Takımımıza pozitif katkı sağlayacaklardır. Aliona şampiyon bir takımdan takımımıza katıldı ve Çanakkale'de şampiyonluğun önemli parçalarını oluşturan oyuncuların başında geliyordu. Beyza ise teknik heyetimizin çok inandığı ve güvendiği bir isim. Beyza profesyonelliğe ilk adımı burada atıyor. Turgutlu'da bir ilke daha imza atarak profesyonel olarak ilk yabancı sporcuyu Turgutlu'ya kazandırdık. Her iki transferde Seramiksan camiasına hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Seramiksan'ın yeni transferi Aliona Martiniuc, "İyi bir sezon geçireceğimizi ümit ediyorum. Takım olarak elimizden geleni yapıp, takımımızı en iyi noktaya taşıyacağız" dedi.

Profesyonel kariyerine Seramiksan ile adım atan Beyza Arıcı da "Voleybol adına güzel ve geleceğe yönelik iyi bir organizasyona sahip olan Seramiksan'ın bir parçası olmak beni mutlu etti. Takımım adına sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.

Seramiksan Spor Kulübü Asbaşkanı Burak Ersoy yaptığı açıklamada takıma bir pasör ve bir libero takviyesi yaparak transfer sezonunu tamamlamak istediklerini ifade etti.

Kategori : Spor
Tarih : 7/17/2013 06:39
Hit : 1831




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 5

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.03 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I