| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KIRKAĞAÇ'TA AK GENÇLERDEN İFTAR YEMEĞİ
KIRKAĞAÇ'TA AK GENÇLERDEN İFTAR YEMEĞİ
Ak Parti Kırkağaç Gençlik Kollarının düzenlediği iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Ak Parti Kırkağaç Gençlik Kolları tarafından Akbel Restorant'ta düzenlenen iftar yemeğine, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Öztürk, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Ak Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kırkağaç Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Bulak ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kırkağaç Kadın Kolları Başkanı Serpil Özmen ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Gençlik Kollarında görev yapmış eski başkanlar ve partililer katıldı.

Düzenlenen programının ardından iftar yemeğine katılanlara teşekkür eden ve mümarek ramazanlarını kutlayan Ak Parti Kırkağaç Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Bulak, "Gençlik kollarında eskiden görev üstlenmiş ve şu anda görev yapan abilerimizle kardeşlerimizle birlikte olmak istedik. Yönetimimede düzenlemiş olduğu bu iftar için teşekkür ediyorum. Bu bir birlik ve beraberlik iftar yemeğinde bundan sonrada ayrılık gayrılık olmadan eskisiyle yenisiyle birlik beraberlik içinde olmak, bizim gençlik kolları olarak büyüklerimizden isteğimiz, bizim yanımızda olsunlar, yanlışlarımız olursa tecrübeleri ile bizleri uyarsınlar birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürelim, iftar yemeğimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen iftar programında bir birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine değinen Ak Parti Manisa İl Gençlik Koları Başkanı Halil Özkan, "Öncelikle ramazanı şerifiniz mübarek olsun, bizleri burada misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Eski yeni büyük bir aile olarak burada hep birlikte iftarımızı yaptık, tabi bu iftarlar birlik ve beraberliğimizin arttığı zamanlardan birtanesidir. Siz arkadaşlarımızla bir araya gelerek eski yeni arkadaşlarla tanışmak sohbet etmek büyük mutluluk, ramazan ayının bitiminde tempolu bir zamana giriyoruz. Ramazan ayının bitiminde büyükşehir olsun, ilçelerimizde belediye başkan adaylarımız belirlenmeye başlanacak tabi ondan sonra bize gençler olarak dur durak bilmeden çalışmak kalacak, birlik ve beraberlikle eski yeni demeden bu çalışmalarımızı 29 Mart tarihine kadar devam ettireceğiz. Seçim akşamı çalışmamızın mükafatını sandıkta halkımız bizlere gösterecek ve inşallah Ak Parti belediyeciliği Kırkağaç'ta devam edecek. Ak Parti yüzde 50 oy alan halkın partisidir. Ak Parti sadece yüzde 50'ye değil Türkiye'de yaşayan 75 milyon vatandaşa hizmet eden bir partidir. Ak Parti gençlerine hizmet eden bir partidir. Başbakanının gençlerini sevdiği bir partidir. Manisa'da ilçeleri ile beraber en büyük gençlik hareketi, en organize olan gençlik hareketi Ak Parti Manisa Gençlik Kolları'dır. Diğer siyasi partileri görüyorsunuz yapılanmalarını biliyorsunuz, değil gençlik kollları ana kadamelerinde bile şuan da sizlerin kurduğu gibi teşkilat gibi teşkilatlar yok, bizde nedir bizde bişey beklenti olmadan yapılır, biz beklenti olmadan çalışıyoruz. İşte biz bundan kazanıyoruz, biz gerçekten halkımıza, kendi yaşıtlarımıza, mazluma, yoksula hizmet etmek için çalışıyoruz. 75 milyona hizmet etmek için buradayız onların dileklerini, isteklerini, taleplerini büyüklerimize iletmek için burdayız ve biz inşallah 29 Mart'ta seçim akşamında Ak Parti'nin bayrağını Kırkağaç'ın semalarına tekrar dikeceğiz." dedi.

İftarda Ak Partili gençlere seslenen Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, "Mübarek Ramazan ayınızın en içten dileklerimle kutluyorum, Allah birlik beraberlik içerisinde hepimizi Ramazan Bayramına kavuşturmasını diliyorum. Değerli arkadaşlar, Ak Parti Gençlik Koları, Kadın Kolları, ana kademesi ile belediyesi ile biz bütün bir aileyiz, bu ailenin içinde en önemli kolunda yer alan gençlerimize çok büyük görevler düşüyor. Tabii önümüzdeki seçimlerde değişik arkadaşlar aday olma hakkına sahiptir, herkez belediye başkanı adayı olma hakkına sahiptir, kalbinizde bir belediye başkan adayı yatıyor olabilir, ancak genel merkezimiz büyükşehirde, ilçelerimizde aday olarak kimi gösterirse bizlerin yapacağı tek şey o belediye başkanının etrafında toplanmak ve çalışmalatrımızı sürdürmektir. Bu iftarda bizleri buluşturan Ak Parti Kırkağaç Gençlik Kollarına teşekkür ediyorum" dedi.

Son olarak gençlere hitap eden Ak Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Ömer Öztürk ise, "Öncelikle Ramazan ayının hepimize hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Partimizin gençlere verdiği önem belli Başbakanımızın gençler üzerindeki etkisi deneyimi, kendisininde gençlik kollarınmdan gelen biri olması hasabi ile gençlikteki etkisi belli, önümüzdeki süreç zor bir süreç, bu yerel seçimler, akabinde gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri, belkide referandumu etkileyecek bir seçim olacak, birlik ve beraberlik içerisinde İlçemizde belediye başkanlığımızı, büyükşehir belediyesini de Ak Parti olarak kazanacağız hizmetimizi daha iyi ve daha güzel bir şekilde yerine getireceğiz. Tüm bu çalışmalarda sizlerden birlik ve beraberlik içerisinde siz gençlerden desteklerinizi bekliyoruz. Bu iftar yemeyini düzenleyen Ak Parti Kırkağaç Gençlik Kolları'na da teşekkür ediyorum" dedi.

Kategori : Siyaset
Tarih : 7/17/2013 09:51
Hit : 3245




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 7

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I