| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
GRUP MECAZ MANİSA'YI COŞTURDU
GRUP MECAZ MANİSA'YI COŞTURDU
Manisa Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında sevilen müzik gurubu Grup Mecaz konser verdi.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün de konsere katılarak, Manisalılar'ın keyifli konser akşamına eşlik etti. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştiren Grup Mecaz konserine, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Sümer Oral, MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü ve Mümin Deniz ile birlikte katıldı. Meydana akın eden Manisalılar'ın konser coşkusuna ortak olan Başkan Ergün, Grup Mecaz'ın birbirinden güzel parçalarına eşlik etti. Tamamı Ege Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı Öğretim Üyeleri'nden oluşan grup 'Mavili Mavili Mor Çiçek', 'Neredesin Sen', 'Yalellli' gibi sevilen türküleri seslendirdi.

"MANİSALI'NIN MUTLULUĞU İÇİN VARIZ"

Konser arasında tekrar Manisa'da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren solist Zeynel Demir, herkese hayırlı Ramazanlar dileyerek, kendilerini ağırladıkları için Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Sahneye çıkarak sanatçıları tebrik eden Başkan Ergün de kendilerine çiçek takdim etti.

Grup Mecaz'a bir Ramazan akşamında Manisa halkına keyifli bir konser verdikleri için teşekkür eden Başkan Ergün, "Öncelikle tüm Manisa halkına sevgi ve saygılarımız sunuyorum. Bu akşam değerli sanatçılarımızın bu güzel konserine eşlik etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgili Manisalılar, Manisa değişiyor. Çünkü gerçekten Manisalı en iyisini hak ediyor. O yüzden biz de görevlerimiz içinde Manisa'da yaşayan halkımıza en iyi hizmeti yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Manisa Belediyesi olarak büyük projeleri hayata geçirme arefesinde olduklarını belirten Başkan Ergün, "Merakla ve heyecanla beklediğiniz Güzelyurt Mahallesi'nde 170 dönümlük arazi içerisine yapacağımız Kent Park'ın çalışmalarına başladık. Yeter ki Allah sağlık ve huzur versin. Biz bu projeyi yılbaşına kadar yetiştirme düşüncesindeyiz. Tek gayemiz Manisa'da yaşayan öğrencilerimizin, ailelerimizin ve çocuklarımızın mutlu olmalarını sağlamaktır. Artık Şehzadeler Şehrimiz'i köy ve kasaba havasından kurtarıp, Manisa'yı daha yaşanılabilir, tarihi ve kültürü ön planda bir kent haline getiriyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN ESNAFA HAYIRLI İŞLER DİLEDİ

Manisalılar'ın Ramazan coşkusunu arttıran Grup Mecaz, konserini alkışlar eşliğinde sonlandırdı. Meydanda bulunan vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de beraberindekiler ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan standları ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Ergün, ikramlardan tadarak, alışveriş yaptı.

Kategori : Kültür Sanat
Tarih : 7/19/2013 08:38
Hit : 1417




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 8

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I