| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SARUHANLI BELEDİYESPOR'A İKİ YENİ OYUNCU
SARUHANLI BELEDİYESPOR'A İKİ YENİ OYUNCU
Manisa Süper Amatör Küme takımlarından Saruhanlı Belediyespor, Somaspor'un hücum oyuncusu Hakan Akdoğan ile Manisa İl Özel İdare spor'un savunma oyuncusu Sedat Öngider'i renklerine bağladı.
Takıma yeni transfer edilen oyuncular için Saruhanlı Belediyesi'nde imza töreni düzenlendi. Buradaki törene Kulüp Başkanı Recep Çımat, Kulüp Yöneticileri ve Takım Antrenörü Mutlu Çamlıyer de katıldı. Başkan Çımat, burada yaptığı konuşmada Saruhanlı Belediyespor'un 500'ü lisanslı olmak üzere bünyesinde bin sporcuyu barındıran büyük bir aile olduğunu belirtti.

Saruhanlı Belediyespor'un futbolun her kategorisinde ve çeşitli spor dallarında takımı bulunan güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Çımat, şöyle konuştu: "Biz bir okuluz, bunun için sporda her şeyden önce örnek oyuncular olacağız. Disiplinli olacağız, saygı ve sevgide kusur etmeyeceğiz. Bu ilkeleri yerine getirdikten sonra başarı da kendiliğinden gelecektir. Takımımıza yeni katılan oyuncularımızın da üstün performansları ile büyük hedeflere yürüyeceğiz. Bu yıl hedefimiz, Bölgesel Amatör Lig (Bal) olacak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum."

Belediyespor antrenörü Mutlu Çamlıyer ise, takıma yeni transfer edilen oyuncuların yetenekli sporcular olduklarını, gücüne güç katan Saruhanlı Belediyespor'un hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğini kaydetti.

Kategori : Spor
Tarih : 7/20/2013 07:21
Hit : 2998




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 79

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I