| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
TURGUTLUSPOR'DA OĞUZ VE GÖKHAN TAMAM
TURGUTLUSPOR'DA OĞUZ VE GÖKHAN TAMAM
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor dış transferde geçtiğimiz günlerde prensipte anlaştığı Fenerbahçe U19 takımının yıldızları 19 yaşındaki Oğuz Mataracı ve yine 19 yaşında olan Gökhan Sazdağı ile bugün resmi sözleşme imzaladı.
Turgutluspor'un Irlamaz Tesislerinde bulunun kulüp binasında yapılan imza törenine Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı, Futbol Şube Sorumlusu Ender Özkaya, Basın Sözcüsü Şahin Ek ve Sosyal Tesis Sorumlusu Ahmet Özşirin katıldı.

Kendilerini iki yıllığına kiralık olarak Turgutlusporlu yapan imzayı atan genç yıldızlar yeni takımları için çok çaba sarf edeceklerini dile getirdiler. Oğuz Mataracı ve Gökhan Sazdağı geçtiğimiz günlerde sonlanan ve Mersin'de düzenlene Akdeniz Oyunlarında ikincilik elde eden Milli Takım kadrosunda yer almışlar ve başarılı performansları ile göz doldurmuşlardı. Genç oyunculardan Oğuz Mataracı orta saha bölgesinde görev yaparken, diğer genç yetenek Gökhan Sazdağı ise sol kanat bölgesinde görev yapıyor.

İmza töreninde konuşan Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı: "Oğuz ve Gökhan son dönemde teknik heyetimiz ve biz takibe almıştık. Fenerbahçe'nin bu genç yeteneklerini 2 yıllığına renklerimize bağladık. Bu transferde Onursal Başkanımız Serhat Orhan aktif bir rol oynadı, ona da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu iki isim takımımıza faydalı olacak genç arkadaşlar, biz kendileriyle çalışmaktan mutluluk duyacağız. Turgutluspor'a ve camiamıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

İlk profesyonel imzalarını Turgutluspor'a atan genç oyuncular Oğuz ve Gökhan: "Turgutluspor'da yeni bir başlangıç yapacağız. Fenerbahçe'den ilk kez ayrılıyoruz, Turgutluspor gibi büyük bir camiaya gelmek bizi mutlu etti. Burada sıcak bir aile ortamı var. Bizim burada ki amacımız hem kişisel yeteneklerimizi daha da ileriye taşımak hem de bunun yanında takımımıza katkı sağlamak. İnşallah takımda ki diğer arkadaşlarımızı ve abilerimizle birlikte Turgutluspor'u play off'a taşıyacağız" dediler.

Kategori : Spor
Tarih : 7/20/2013 07:36
Hit : 1059




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 60

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I