| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
3 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ
3 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ
Kula Belediye Başkanlığı Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti Kula İlçe Teşkilatının ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğine 3 bin kişi katıldı.
İftar programına AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır Garnizon komutanı Binbaşı Musa Özgül Belediye Başkanı Selim Aşkın Ak Parti il başkanı Murat Baybatur Ak Parti ilçe başkanı Nejat Gülmez Zafer JKalkınma Ajansı Genel sekreteri Veli Oğuz Manisa Büyükşehir Ak Pati Beldiye Başkan Aday Adayı Orkun Şıktaşlı Bayraklı Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Kulalı Ali Kökoğıuz Oda başkanları partililer ve vatandaşlar katıldı.

İftar sonrası açılış konuşması yapan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, "Kulalılar ve bugun davetimizi iştirak eden misafirlerimiz ile birlikte iftar yapmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Birlik ve beraberliğimize vesile olan bu güzel Ramazan gününde, sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bütün herkesin ramazan ayını kutluyorum. İnşallah nice ramazanları ve bayramları birlik ve beraberlik içinde geçiririz." dedi.

Aşkın: "Kula'nın tarihini değiştiremeyiz ama talihini değiştirmek için bir ve beraber olursak içimizdeki ayrılıkları, kini, nefreti bertaraf edersek tek gönül olabilirsek aşamayacağımız hiçbir engel yok dedi. Kula'da her konuda bir çok hizmeti beraber yapıyoruz. Kula bir şantiye alanı gibi Kula'nın Her bir tarafını Hizmet götürmek için gece gündüz çalışıyoruz.Şantiye alanı gibi olan ilçemizdeki çalışmaların tamamlandığında daha modern bir ilçe ve turizm kenti olacağız" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise, yaptığı konuşmada: "Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem ateşinden kurtuluşa vesile olan Ramazan ayında toplum olarak birliğimizi, beraberliğimizi ve dayanışmamızı ortaya koymalıyız." dedi.





Kategori : Siyaset
Tarih : 7/20/2013 16:12
Hit : 2666




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 10

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I