| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
BAŞKAN ERGÜN'DEN SARUHANLI ÇIKARMASI
BAŞKAN ERGÜN'DEN SARUHANLI ÇIKARMASI
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı MHP İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı.
Belde sakinlerinin alkışlarla karşıladığı yemekte konuşan Başkan Ergün, "Çok şükür ki Manisalı'nın huzurlu, mutlu ve yaşanılabilir kente kavuştuğu bugünleri gördük. Allah köylerimize, beldelerimize ve ilçelerimize de en iyi hizmeti yaptırmayı nasip eder inşallah" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı, düzenlediği iftar yemeği ile teşkilatı ve Saruhanlı sakinlerini bir araya getirdi. Saruhanlı Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen iftar yemeğine başta Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Tamer Çipiloğlu, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuççuoğlu, MHP 23. Dönem Milletvekilleri Mustafa Enöz ve Ahmet Orhan, Koldere Belediye Başkanı Serdar Yıldırım, Mütevelli Belde Başkanı Süleyman Kahramanlar, İshakçelebi Belediye Başkanı Hakan Ulak, İGM Üyesi Mert Kesici katıldı.

MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Adnan Kesici'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeği öncesi Şehzadeler Mehteri bir konser verdi. Çevre köy ve beldelerden vatandaşların da davetli olduğu iftar yemeğinde okunan duaların ardından birlikte iftar yapıldı.

Yemeğin ardından MHP Saruhanlı İlçe Teşkilatı Başkanı Adnan Kesici, davetlilere hitaben bir konuşma yaptı. Geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeğinin, bolluk, bereket ve huzuru arttırdığını söyleyerek, davetlerine icabet eden konuklarına teşekkür eden Kesici, "Yüce Rabbimizin hediye ettiği böylesi güzel günler, bizleri kaynaştırarak, sevgi, saygı ve muhabbetimizi arttırmaktadır. Gönüllerimize huzur veren bu güzel ayda bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli Manisa Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de iftarımıza katılarak bizleri onure etmiştir. Tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Allah'ın bereketi, rahmeti üzerimize olsun; Ne mutlu Türküm diyene" dedi.

"SİYASET GÖZETMİYORUZ"


MHP Saruhanlı Teşkilat Başkanı Adnan Kesici'nin ardından söz alan MHP İl Başkanı Tamer Akkal, önümüzdeki yıl da Ramazan ayında bir arada olmayı temenni ederek şöyle konuştu, "Öncelikle bu akşam hep birlikte iftarımızı açmaya vesile olan değerli başkanımız Adnan Kesici'ye, MHP Saruhanlı Teşkilatı'na; bizleri sizlerle buluşturdukları için teşekkür ediyorum. Allah yaptıkları hayırları kabul eder inşallah. Ramazan ayı rahmetlerle geçirdiğimiz bir ay. Yüce Rabbim'in tuttuğunuz oruçları, yaptığınız hayırları en yüce katında sevaplar kazandırmasını dilerim. Ben MHP İl Başkanı olarak siyasetçiyim ama bizler bir şeye dikkat ediyoruz. Özellikle bu tarz buluşmalarda, cami ve bayram namazı çıkışlarında siyasi konuşma yapmayı doğru bulmuyoruz. O yüzden sözlerime son vermeden önce, inşallah önümüzdeki sene yine vekillerimizle, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilecek olan Sayın Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte burada iftar yapmaktan onur duyacağımızı ifade etmek istiyorum. Allah'a emanet olun. Ne mutlu Türküm diyene"





Kategori : Siyaset
Tarih : 7/22/2013 20:27
Hit : 2743




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 6

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I