| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KULA'NIN YENİ MULKİ AMİRLERİ GÖREVE BAŞLADI
KULA'NIN YENİ MULKİ AMİRLERİ GÖREVE BAŞLADI
İçişleri Bakanlığı'nca yapılan mülki idare amirleri atamalar doğrultusunda Bayburt Vali Yardımcısı Hakan Hakyemez, Kula Kaymakamlığı'na atandı. Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tarkan Gündoğdu görevine başladı.
YENİ KAYMAKAMI HAKAN HAKYEMEZ

Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır'ın Balıkesir'in Savaştepe Kaymakamlığı'na atannmasının ardından, bu koltuğa Bayburt Vali Yardımcısı Hakan Hakyemez, getirildi.

Samsun doğumlu olan Hakan Hakyemez; ilk, orta ve lise eğitimini Samsun'da tamamladı. 1997 yılında Gazi üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Askerlik hizmetini 1998-99 yılları arasında Balıkesir Ordudonatım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda yedek subay olarak yaptı. Kısa bir süre özel sektörde satış ve proje yöneticiliği yaptıktan sonra Maliye Bakanlığı'nda uzman yardımcılığı görevinde bulundu; bu görevi müteakip 2004 yılında kaymakamlık mesleğine intisap etti. 2005-2006 yıllarında İngiltere Exeter Üniversitesi'nde ingilizce eğitimi ve yurt dışı stajını tamamladı. Sırasıyla Samsun-Asarcık, Sinop-Durağan, Denizli-Güney kaymakam vekilliği ve Giresun-Çamoluk, Iğdır Aralık, Kastamonu-Küre kaymakamlığı görevlerini yürüttü. Bayburt Vali Yardımcılığı görevini sürdürürken Kula Kaymakamlığı'nı atanan Hakan Hakyemez iyi derecede İngilizce biliyor.

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tarkan Gündoğdu görevine başladı. Daha önce Manisa İl Emnet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yaptığını söyleyen Gündoğdu, ilçeye daha önce zaman zaman geldiğini, bu nedenle uyum sorunu yaşamayacağını söyledi.

Tarihi ve güzel konuma sahip ilçede görev yapmanın bilinciyle kapısının vatandaşa, personele ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine açık olduğunu ifade eden Gündoğdu, "İlçede vatandaşın huzur ve güveni için 24 saat ekibimle hizmet vereceğiz. Vatandaşların şüphelendikleri her olayda bizi bilgilendirmelerini bekliyoruz" dedi.


Kategori : Güncel
Tarih : 7/25/2013 08:08
Hit : 2073




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 335

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I