| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SELÇUK VE MEHMET ALİ RESMEN TURGUTLUSPORLU
SELÇUK VE MEHMET ALİ RESMEN TURGUTLUSPORLU
Spor Toto 2.lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor dış transferde daha öndecen prensipte anlaşmaya vardığı Selçuk Baştürk ve Mehmet Ali Kıran ile resmen anlaştı.
Turgutluspor Irlamaz Tesislerindeki idari binasındaki imza törenine Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı ve Turgutluspor Basın Sözcüsü Şahin Ek katıldı. Kendilerini kırmızı siyahlı yapan imzayı atan Selçuk Baştürk ve Mehmet Ali Kıran yeni takımlarının hedefleri doğrultusunda ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını ifade ettiler. Geçtiğimiz sezonlarda Turgutluspor forması giyen Selçuk Baştürk geçtiğim sezon Hatayspor forması giyerken, Mehmet Ali Kıran ise Gaziosmanpaşa forması giymişti.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı: "Bugün takımımıza iki önemli isim kazandırdık. Selçuk daha önceki sezonlarda bu takımda forma giymiş başarılı bir isim. Mehmet Ali ise takımımızda görmek istediğimiz ve yetenekli bir oyuncu. Bu iki transferde takımımıza önemli katkı sağlayacak. Teknik heyetin raporu doğrultusunda takıma bir yada ikinci oyuncu transferi yapmak istiyoruz. Bu transferler forvet ve forvet arkası bölgesine olacak" dedi.

Turgutluspor Basın Sözcüsü Şahin Ek: "Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transferlerimiz devam etmekte. Takımımıza iki önemli isim daha kazandırdık. Zorlu ama çekişmeli olacak bir grupta yer alacağız. Turgutluspor bu sezon zirve mücadelesinde iddialı bir takım olacaktır" şeklinde konuştu.

Yeni transferlerden Selçuk Baştürk: "Eski takımıma dönmek mutluluk verici bir olay. Bu kulüpte aşçısından, malzemecisine kadar herkesi tanıyorum. Evime geri dönmüş gibiyim. Elimden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağım" şeklinde konuşurken, Mehmet Ali Kıran ise; "Turgutluspor'un adını ve büyüklüğünü sürekli duymuştum. Buraya transfer sürecimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Turgutluspor'a başarılı olmak için geldim ve bunu takım arkadaşlarımızla birlikte başaracağız" dedi.

Kategori : Spor
Tarih : 7/25/2013 09:31
Hit : 1568




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 14

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I