| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SALİHLİ PROTOKOLÜ TUTUKLU VE HÜKÜMLÜLERLE İFTAR AÇTI
SALİHLİ PROTOKOLÜ TUTUKLU VE HÜKÜMLÜLERLE İFTAR AÇTI
Salihli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'nde yürütülen sosyal ve kültürel çalışmalar kapsamında ilçe protokolüne, kurum personeline ve hükümlü ile tutuklulara Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz'ın önerisi ile iftar yemeği düzenlendi.
Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Ertan Peynircioğlu, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Metin Şahin, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Kenan Arslanboğan, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Cezaevi Savcısı Halil Gümüş, Hakim ve Savcılar, Emniyet Müdürü Erkan Taş, İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç, Kurum Müdürü Ömer Ateş ile Kurum personeli ve kurumda bulunan hükümlü tutuklular katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz yaptığı konuşmada "Bizim temel felsefemiz, saygı görmek istiyorsak saygı göstereceğiz, sevgi görmek istiyorsak sevgi göstereceğiz, bağışlanmak istiyorsak bağışlayacağız, empati yapmayı öğreneceğiz, Cezaevleri ne kadar arzu etmesek de sosyal dokunun parçasıdır, vazgeçilmezidir. Biz bu vazgeçilmezin katlanılabilir olmasına gayret ediyoruz. Tek arzumuz ailesine ve sevdiklerine kavuşuncaya kadar hükümlü ve tutukluların burada geçireceği süreyi; nedenleri, niçinleri düşüneceği, geçmişte kalan hayatını ve hatalarını sorgulayabileceği, sağlıklı bir ortamı hazırlayarak her anı kıymetli olan hayatın, kaybedilmiş değil, kazanmak için soluklanılan bir kesiti olmasını sağlamaktır." dedi.

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ise, "Ramazan günlerinin birlik ve beraberliği temin eden, sevgi saygı ve muhabbetin zirve noktasına ulaştığı, hoşgörünün yoğunlaştığı ve kaynaşmayı arttıran günler olduğunu, bu müstesna günde hükümlü ve tutuklular ile personelimizin ve Salihli bürokrasisinin bir arada bulunmasının mutluluğunu yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Kategori : Güncel
Tarih : 7/26/2013 06:11
Hit : 1668




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 102

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I