| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SOMA'YA İKİ ÖNEMLİ HİZMET
SOMA'YA İKİ ÖNEMLİ HİZMET
Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Ağustos ayının Soma için önemli hizmetlerin gerçekleştirileceği bir ay olacağını belirterek, ay sonunda Otogar, Gazi Osman Paşa Caddesi'nin sıcak asfalt ve yağmur suyu drenaj ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi.
İlk olarak 20 Ağustos'ta Soma-Bergama-Akhisar geçişinin yapıldığı Gaziosman Paşa Caddesi'nin sıcak asfalt ve yağmur suyu drenaj ihalesinin gerçekleştirileceğini söyleyen Başkan Ergene, "Kaldırımlara ve orta refüje dokunmadan Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Gaziosman Paşa Caddesi baştan sona sıcak asfaltla kaplanacak. İhale 20 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Yolu 60 cm kazıp sağlam malzeme dolduracaklar. Gazi Osman Paşa ve Hüseyin Özkılınç Caddesi boydan boya asfaltlanacak." dedi.

YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI DA DEĞİŞECEK

İhalenin içersinde yağmur suyu drenajının da olduğunu kaydeden Ergene, "Zaman zaman yağan aşırı yağmurlarda Gaziosman Paşa Caddesi'nde sorunlar yaşıyorduk. Cadde boyunca yağmur suyu drenaj hattının da değiştirilmesiyle bu sorun da çözülmüş olacak." diye konuştu.

OTOGAR, 15 DÖNÜM ÜZERİNE KURULACAK

Otobüs Terminali'nin ihalesinin de 22 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Ergene, "15 dönüm arazi üzerine kurulacak olan otogar ihalesi 22 Ağustos'ta yapılacak. İhale süreciyle birlikte inşaatına başlanılacak olup, yılbaşına kadar teslimi planlanıp halkımızın hizmetine sunulacaktır. Otogarın mevcut yeri için de katlı pazar yeri proje çalışmalarına başladık." bilgiusini verdi.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 8/15/2013 10:30
Hit : 4015




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 2

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I