| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ALAŞEHİR'E BEŞ YILDIZLI OTEL
ALAŞEHİR'E BEŞ YILDIZLI OTEL
AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş'tan, S.S. Alaşehir Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin beş yıldızlı otel projesine destek geldi.
Alaşehir'de yaptığı ziyaret programları çerçevesinde S.S. Alaşehir Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'ne giderek Kooperatif Başkanı Musa Yanık'la görüşen Yurttaş, kooperatifin faaliyetleri ve projeleri hakkında Yanık'tan bilgi aldı. Alaşehir'in büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu ve gün geçtikçe yeni yatırımcıların ilçeye geldiğini ifade eden kooperatif başkanı Yanık, bu nedenle kooperatif yönetimi olarak sürekli yeni proje ve yatırım planları yaptıklarını ve sanayi bölgesine bugüne kadar 45 milyon liralık yatırım söyledi.

Şu an toplam 15 işyeri, bir idare binası ve 800 metrekarelik düğün salonundan oluşan bina inşaatının devam ettiğini dile getiren Yanık, "Yakın bir zaman içinde kooperatif içersindeki 4 bin 500 metrekarelik alana beş yıldızlı bir otel yaptırmayı planlıyoruz. Sürekli büyüyen ve gelişen Alaşehir'in artık beş yıldızlı bir oteli olmalı. İnşallah biz bunu yap-işlet-devret yöntemiyle gerçekleştireceğiz" dedi.

YURTTAŞ'TAN DESTEK SÖZÜ

Başkan Musa Yanık'tan, S.S. Alaşehir Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin faaliyetlerini öğrenen Yurttaş'ın hayretlerini gizleyemediği gözlendi. Kooperatifin hizmet ve yatırımlarının kendisini şaşırttığını ifade eden Yurttaş, "Bu kadar büyük yatırım ve hizmetleri gerçekleştirmenizden büyük memnuniyet duydum. Özellikle beş yıldızlı otel projeniz gerçekten çok güzel bir düşünce. Bu konuda ben de bazı temaslarda bulunarak sizlere fikir ve proje bazında destek sağlamaya gayret edeceğim. Bunu gerçekleştirebilirseniz Alaşehir için çok önemli bir işi başarmış olacaksınız" dedi.

Yurttaş görüşmenin ardından kooperatif bölgesindeki esnafları ziyaret etti.

Kategori : Güncel
Tarih : 8/18/2013 14:06
Hit : 2964




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 1

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I