| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
CHP'DEN "MHP İLE İTTİFAK YOK" AÇIKLAMASI
CHP'DEN
CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa ve 17 ilçede aday çıkaracaklarını belirterek, "CHP olarak iddialıyız ve kazanacağız" dedi.
Manisa'nın Selendi İlçesi'ndeki temasları sırasında konuşan ve son günlerde CHP'nin MHP ile ittifak yapacağına dair söylentilerin ortaya atıldığını kaydeden Özel, "Böyle bir şey sözkonusu olamaz. Biz Atatürk?ün kurduğu partiyiz, kimseyle ittifak yapmayacağız. Amacımız İl merkezi ve tüm ilçelerde adaylarımızla yola çıkmaktır. Kendi partimiz dışında kimseye destek vermeyeceğiz. Eğer bir partilim partisine oy vermese hakkımı helal etmem. Bizler ittifak yapmak için partili değiliz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağı altında siyaset yapmak için siyaset yapıyoruz. Kimse konuşulanlara kulak asmasın. Biz tüm Manisa'daki belediye başkanlıklarına talibiz. Eğer ittifak yapmak isteyenler varsa buyursun gelsin kapımız açık. Bizim partimizin çatısı altında bizleri desteklesinler" dedi.

Özel, Büyükşehir adaylığı için de yaptığı açıklama da, "Şu anda adaylığım söz konusu değil. Teşkilatlarımızla görüşüp karar vereceğiz. Genel başkanımız kimi aday gösterirse onu destekleyeceğiz" dedi.





Kategori : Siyaset
Tarih : 8/19/2013 14:03
Hit : 2478




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 5

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I