| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SOMA'DA EĞİTİME BÜYÜK KATKI
SOMA'DA EĞİTİME BÜYÜK KATKI
Soma ilçesine bağlı Avdan Belediyesi ve Ilıcalı ailesi arsalarını Milli Eğitim'e bağışlayarak eğitime katkı sağladılar.
Avdan Belediye Başkanı Sabır Tuna'nın da gayretleri ile Avdan'da yaklaşık 10 bin metrekarelik eğitim alanı hazırlandı. Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan teslim töreninde arsa sahipleri Bilgin, Mehmet, Harun ve Coşkun Ilıca Avdan Belediye Başkanı Sabır Tuna, Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Öztürk bulundu.

Avdan Belediye Başkanı Sabır Tuna "Belediye Başkanı adayı olduğum zamanlarda Avdan'da 5 dönümlük arsa eğitim için bağışlandı diye belirtilince bizde o zaman bunu takip ederiz dedik. Ancak Belediye Başkanı olduğum zaman böyle bir arsanın daha yerinin belli olmadığını öğrendik. Nerde yapalım diye düşünürken Harun Ilıcalı arkadaşımız 2 bin 100 metrekarelik bir alanı bağışlayacağını belirtti. Aynı bölümde küçük bir alan vardı, bunu da 18 uygulaması ile 15 bin TL bedel ile satın aldık. Bilgin ve Mehmet Ilıca kardeşlerin de bağışlaması ile eğitim için 8 bin 220 metrekarelik bir alan tahsisi yapıldı. Kamulaştırma yapılması gereken yer var bu işlemde tamamlandığında 10 bin metrekare olacak. 5 yılda yoğlun gayretler sonucu bu aşamaya gelindi. Başta Sayın Kaymakamımız Abdülkadir Karataş'ında büyük emeği var. Her zaman destekleyici oldu, bizimle birlikte mücadele etti. Kabaağaçlı mevkiinde eğitim için yerimiz hazır vaziyete getirilerek Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ediyoruz. Okulumuzun bir an evvel Avdan'a kazandırılmasını istiyoruz." dedi.

SAĞLIK MESLEK LİSESİ İSTEDİLER

Ilıcalı ailesi ise Avdan'a yakışır bir Sağlık Meslek Lisesi istediklerini belirttiler. Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy ise "Avdan Belediye Başkanımız eğitime büyük katkı sağlamıştır ve sağlamaya da devam ediyor. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyor. Ilıcalı kardeşlerimize de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Avdan için hayırlı olsun." dedi.

Kategori : Eğitim
Tarih : 8/30/2013 12:19
Hit : 2819




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 6

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I