| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
FUTBOL SİYASETLEŞTİ Mİ?
FUTBOL SİYASETLEŞTİ Mİ?
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor'un geçtiğimiz yıllarda katıldığı U17 ve U19 Elit Akademi Ligi'ne sürpriz bir kararla alınmaması, ilçede tepkilere neden oldu.
Konuyla ilgili olarak Turgutluspor Tesisleri'nde bir basın açıklaması düzenleyen Turgutluspor Başkanı Burçin Ayarcı TFF'nin almış olduğu bu karara tepki gösterdi.

"TFF BİZE HAKSIZLIK YAPTI"

Başkan Ayarcı, haksızlığa uğradıklarını söyleyerek, "TFF tarafından Turgutluspor'a haksızlık yapıldı ve U-17 ve U-19 takımlarımız Elit Akademi Ligi'nden çıkartılarak bölgesel lige alındı. TFF bu kararı nasıl ve hangi gerekçe ile aldı anlamış değiliz. Bu kararla ilgili olarak da bize hiçbir gerekçe gösterilmedi. Bunun çok büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum" dedi.

Ayarcı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Turgutluspor gerek tesisleri ile gerek ise alt yapıya verdiği önem ile ülke futbolunda ismini kanıtlamış bir takım, tüm bunlara rağmen, bizim için son derece önemli olan bir lige alınmadığımızı öğreniyoruz. TFF yetkilileri şu ana kadar bizi tatmin edici bir cevap vermedi."

"KARAR SİYASİ Mİ?"

TFF'den cevap beklediklerini ifade eden Ayarcı, "Cevap alamadığımız gibi yaptığımız telefon konuşmalarında ilginç ifadeler ile karşılaştık. Alınan bu karar siyasi mi? Bu kararı neye göre verdiler anlamış değiliz. TFF'den takımlarımızın bu liglere neden alınmadığı konusunda cevap bekliyoruz. Turgutluspor olarak hakkımızı sonuna kadar savunmaya kararlıyız ve sesimizi duyuracağız. Turgutluspor Milli Takımlara 3 oyuncu birden gönderen tek ilçe takımıdır ve halen milli takımlarda oyuncularımız vardır. TFF'nin bu hatadan dönmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kategori : Spor
Tarih : 8/30/2013 13:00
Hit : 1409




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 13

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I